Хубава седмица да освободим малко място около себе си и да „дишаме по-леко“, това може да се случи благодарение на начина ни на мислене, който е все по-креативен, намиращ изход и варианти за развитие, може да е следствие на текущи събития и начина, по който ги възприемаме…

В любовта ни владее романтика, това е прекрасен период да скрепим своите най-близки отношения- в дома и семейството, с любими същества, особено през втората част на седмицата.

Започнати флиртове през това време може да прераснат в нещо сериозно и дълготрайно обвързване.

Сключването на брак през почивните дни- пак така е добър знак за създаване на хармонично и щастливо семейство…

Овен

Ако сте родени под знака на Овен тази седмица ще ви бъде приятно да прекарате част от свободното си време с жена, която може да бъде ваша роднина или приятелка. Разбира се, може да става дума за едно съвсем ново приятелство, от което ще научите много нови и интересни неща.

През тази седмица ще осъзнаете смисъла на някои свои "грешки", които сте допуснали през близкото си минало. Благодарение на тях, сега ще можете да постигнете успех в личния си живот или в работата си. Тази седмица ще бъде много интересна откъм развитие, с малки шансове, които ще ви притискат да вземете решение или да направите стъпка напред. Подаръците, придобивките или другите материални неща, които ще влязат в ръцете и в дома ви ще са в резултат на вашата доброта и правилни действия спрямо хора, които сега ще оценят вашите заслуги.

Седмицата ще е важна за професионалното ви развитие или за образованието ви. По-голямата концентрация и мобилизация ще ви помогне да успеете дори в неща, за които не сте имали уверенеост, че можете да успеете. Твърде многото емоции могат да доведат до пренапрежение или безсъние, затова не пренебрегвайте необходимостта от повече време за почивка и по-добро (здравословно) хранене.

Тази седмица ще отбележите важен празник в живота на момиче или млада жена, като това може да стане чрез събиране в домашна обстановка, телефонен разговор, изпращане на поздравителна картичка или подарък и др.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец тази седмица ще ви зареди с много положителни или неочаквани емоции. Не бързайте да реагирате или да съдите, кое е добро за вас и кое - не. Ще видите, че в повечето случаи сте направили погрешна преценка за развиващите се в момента събития в живота ви.

Много неща ще ви провокират да промените свои планове за близките месеци, да промените своето отношение към определени хора и въобще да стъпите на една нова основа за развитие (предимно в личен план). Споровете и конфликтите тази седмица ще се провокирани предимно от вашето нетърпение или неумение да изразите дипломатично своето несъгласие с определени действия, решения и др. Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване, за планове свързани с пътуване през следващите месеци, както и за развитие на ваши важни контакти с хора от различни места.

Сега ще сте в очакване на един телефонен разговор, получаване на документ или предложение, но тези събития могат да се позабавят и отложат за следващите няколко седмици. Не се изнервяйте от това забавяне, защото то няма да бъде във ваша вреда. Като цяло пред вас е една успешна и важна седмица, в която събитията независимо от тяхната скорост на развитие ще ви донесат поводи за задоволство и оптимизъм за бъдещето ви.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци пред вас е седмица с неотложни и важни ангажименти свързани с дома и със семейството ви. Почти всеки ден листа ви със задачи ще е изпълнен с най-различни ангажименти, които не бива да отлагате, защото в един момент ще ви затрупат като лавина. Напрежението ще е по-голямо, но вие ще имате сили да се справите с всичко това.

Ако ви се наложи да се откажете от свои предварителни планове или очакване, не изпадайте в негативни чувства, защото от вас ще се махне това, което няма реален или важен смисъл за бъдещето ви. Тези неща обаче могат да се окажат важни за живота на други хора и вие не бива да стопирате подобни събития: нито ще спечелите, нито ще бъдете щастливи. Седмицата ще ви донесе приятни преживявания в личния и в любовния ви живот, стига да избегнете преструвки, манипулативни действия и всякакви прояви на капризи (независимо от собствения ви пол). Няма защо да крия, че ще имате своите спадове или трудни моменти (предимно такива свързани с неприятни новини), но приемете че тези неща са част от житейската ви пътека. Хубавото е, че мнозина от вас ще видят на сън любими хора, които са вече в Отвъдното.

Собствените ви деца или млади хора от семейният ви или приятелски кръг ще са в основата на събития, които ще бъдат причина за повече телефонни разговори, срещи и други подобни действия. Седмицата вещае добри приходи, стабилизиране на бюджета ви, възникване на нови професионални ангажименти и други благоприятни събития във финансов план.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще ви се наложи да се съобразите с особеностите на характера на хора от собственото си семейство или на колеги, с които сте в ежедневен контакт. Новите ви познанства ще са с хора, които въпреки, че могат да ви дадат много, ще са твърде обременяваши и натоварващи в психологичен или емоционален план.

През тази седмица разчитайте повече на ваши стари приятелства и познанства с хора, за които сте уверени, че са лоялни и добри професионалисти (ако контактите ви са на тази основа). Като цяло седмицата ще е напрегната и това ще се отрази на емоционалния ви статус: ще сте изнервени, докачливи, мнителни, избухливи дори спрямо близките си хора. Би било добре подобни състояния да изживеете вътре в себе си, без да натоварвате хората около себе си с действия, за които после ще съжелявате. Тази седмица в никакъв случай не бива да бъде пропилявана с вглъбяване в собствените ви емоции и преживявания, защото именно сега ще трябва да вземете важни решения, да дадете важни обещания и дори да започнете нещо ново в живота си.

Следете всяка информация, която ще има връзка с близките ви хора, с работата ви и въобще с живота в обществото, където живеете. Не отхвърляйте с лекота предложения или покани, които ще получите тази седмица - такива действия няма да са във ваша полза. Разкриването на лицемерните и злонамерени действия на човек от семейството ви или от кръга ви колеги (ръководители) ще ви покаже, че все още не сте се научили правилно да преценявате хората. Вероятно това е дълъг процес, който продължава до края на земния ни път.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв пред е седмица, в която ще трябва да проявите повече търпение, разбиране на действията на хората около вас и повече вяра в смисъла на това, което ви се дава да преживеете. Отлива, който ви се дава тази седмица не касае загуби, които да са фатални за вас, а загуби на неща от които вече нямате нужда за да продължите напред.

Бъдете отворени тази седмица за повече социални контакти, за повече срещи с хора, които ще имат желание да прекарат част от деня си с вас. Не се самоизолирайте или ограничавайте, само защото сте в лошо настроение или сте твърде вглъбени в собствените си проблеми. През тази седмица ще имате ангажименти с финансови документи, плащания, уреждане на споразумения или договор свързан с пари и други. Във финансов план нещата по-скоро ще са положителни за вас, отколкото обратното. Събитие свързано с момче или млад мъж ще бъде в основата на ангажимент, чието изпълнение ще е важно и дори съдбовно. Разбира се, може да получите покана за събиране свързано с личен празник на такъв човек, но е възможно нещата да са много по-важни и определящи бъдещето на група от хора (роднини или приятели).

През тази седмица се ангажирайте единствено с разрешаването на неприятности, за които сте уверени че имате ресурси. Не бягайте от тях, само защото нямате настроение за подобни занимания, нито пък се натоварвайте в повече, ако нямате сили и възможности. Крайностите са нежелателни! Помнете, че до вас винаги има хора, които са готови да ви помогнат.

През седмицата бъдете съвестни и изпълнителни в свой ангажимент свързан с възрастен родственик или личност, която е на по-висока професионална позиция от вас.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева изненадите тази седмица ще внесат бури от емоции в ежедневния ви живот. Разбира се, те няма как да бъдат еднакви за всички от вас, но определено ще направят живота ви динамичен, пулсиращ и изискващ бързи реакции от ваша страна. Сега ще бъде важно да приемате събитията такива каквито са, без да се опитвате да разгадавате техния смисъл или развитие в бъдещето ви.

Любовният ви живот също ще е низ от събития и емоции, особено за тези от вас, които не са женени. Развитие ще имат вече създадени връзки, както и шанс за възникване на нова романтична връзка за тези от вас, които са в търсене на своята сродна душа. Седмицата ще бъде благоприятна за преустройство или ремонт в дома ви, в градината или в стопанството ви (ако имате такова). Новите мебели или новата битова техника ще създадат приятно усещане за благополучие и просперитет.

Приходите ви няма да са големи, но всяко постъпление в семейния ви бюджет ще е от полза. Има знак за предложение за допълнителна работа с ограничено време на действие, което ще е добро за вас (за няколко часа или няколко дни) През седмицата ще сте много по-отговорни към семейните си задължения. Ще отделите повече време на роднини, за които не сте имали достатъчно време досега. За мнозина от вас едно важно събитие ще е повод за събиране с роднини.

През тази седмица обаче няма да ви отминат моментите на стрес или напрежение, като те могат да имат връзка със събития в живота на хора, които познавате, с обществени или световни събития и др. Вглъбяването ви в собствените ви проблеми само ще увеличи тяхното влияние или значение, чието преувеличение няма да ви е от полза.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни пред вас е седмица, в която ще има раздвижване във финансовите ви дела. Това може да бъде вследствие промяна в заплащането ви, нов професионален договор или друг допълнителен източник.

Добро развитие ще имат действия свързани със съдебни или юридически институции от финансов характер. През тази седмица различни събития ще провокират необходимостта от важни разговори и решения, понякога вътре в семейството ви, понякога там където работите. Добро развитие ще има съдебно дело (ако сте ангажирани с такова).

През тази седмица ще получите много информация отблизо и далеч, чрез вашите приятелски или професионални контакти. Ще ви изненада едно предложение или покана. Ще очаквате получаването на документ, пратка или нещо друго важно за вас.

Като цяло тази седмица ще можете да осъществите плановете си, така както ги очаквате. Ще преживеете моменти на стъписване, объркване, размисъл дали вземате най-добро решение за себе си и за семейството си, дали изпълнявате правилно поети ангажименти или обещания и др.

Тази седмица ще усетите закрила от неочаквано място, от Отвъдното, чрез някакъв късмет и малко чудо в ежедневния ви живот.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ще трябва да намерите баланса между домашните си и професионални ангажименти. Няма да ви бъде лесно, но и няма да бъде невъзможно.

Това ще бъде седмица изпълнена с повече работа и ангажименти на двете места. В професионален план ще възникнат нови възможности за развитие, вследствие на нововъведения, там където работите или присъствието на нови хора във вашия екип.

Седмицата ще бъде благоприятна за търсене на нова работа или за започване на самостоятелна дейност. Някои събития ще са повод за радост и задоволство, а други ще ви изненадат приятно. Не пренебрегвайте предложения или покани, социалният и професионалният ви живот ще изискат една по-голяма активност и адаптивност от ваша страна. Ако изгубите нещо, ако преживеете провал или загуба, това ще бъде нещо, което не ви принадлежи, не ви е дадено по Съдба, така че не се натоварвайте емоционално, а смело продължете напред.

През седмицата ще отделите повече внимание на роднина, който ще има нужда от вашата помощ или присъствие в живота си. Възможно е събиране свързано с мъж, по най-различен повод. Повод за радост ще бъде успех на една ваша идея или предложение, което ще се окаже удачно в една определена ситуация.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец това е седмица на нова подредба на личния ви или професионален живот, в която ще разчистите ненужни отношения или вещи, ще приключите определени ангажименти за да бъдете готови за новите промени и събития в живота си. Не всичко ще става по лесния или приятния начин.

Ще имате трудни емоционални моменти, раздели или други трудни преживявания. Сега ангажиментите и неотложните задачи ще се увеличат, затова е добре да си направите ежедневен график, за да не пропуснете нещо или да не изпаднете в неудобна ситуация. Предстоят ви контакти както с роднини и приятели, така и с нови хора или такива, които са били в кръга ви неприятели.

Сега обаче тяхното отношение към вас ще е много по-позитивно и приятелски. Сигурно има причина за това, нали? Цялата тази динамика в живота ви на моменти ще ви връща към стари спомени, които имат специално значение в живота ви. Някои от тях ще са причина за усмивка, но други ще ви донесат сълзи в очите.

През тази седмица приемете всяка подадена ръка от непознати или такива, които искат да имат по-близки отношения с вас. Приятелства или професионални отношения създадени или развити през тази седмица ще имат дълготрайно и важно значение за бъдещето ви, дори и да не ви се вярва.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог пред вас е седмица, в която стари нерешени проблеми или неприключени ангажименти ще напомнят за себе си и вероятно ще ви ангажират отново вниманието. За съжаление, ще се окаже, че сте пропуснали един шанс да разрешите тези проблеми по един благоприятен за вас начин. Най-вероятно сте послушали лош съвет, подвели сте по някаква невярна информация, някой ви е излъгал или заблудил и т.н.

През тази седмица сте уязвими точно от подобни действия: лъжа, измама, злонамереност, манипулация и др. Бъдете предпазливи и не допускайте подобни неща в живота си, защото това ще ви създаде доста неприятни дни в бъдеще. Ако през седмицата сте натоварени с разрешаването на повече проблеми и неприятности, връзката с тези събития винаги ще бъде някъде в миналото ви. Динамиката на тази седмицаще касае по-честите ви срещи и контакти с хора от най-различни места, познати и непознати.

Може много да научите от новите си познанства, стига да сте отворени за комуникация с хора, различи от вас. През тази седмица мнозина ще се зарадват на придобивка за дома си или за личния си гардероб. Добро развитие ще имат и ваши имотни ангажименти, грижи за домашния уют или за стопанството ви. През тези седем дни ще бъдете поканени на събиране, което ще изиска от вас букет цветя или специален подарък, пише Dunavmost.com

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица ще се ангажирате с важни финансови дела и документи, които като цяло ще имат благоприятно за вас развитие. Може да преживеете малки разочарования или нещата да имат по-бавно развитие, но по-важен е крайният резултат, нали?

Тази седмица може да ви изненада с малка сума неочаквани пари. Изненадите тази седмица ще са повод за чести телефонни разговори с приятели или с роднини, с които ще обсъждате възникналите събития. Би било добре все пак добре да преценявате с кого споделяте.

Седмицата вещае няколко важни момента в семейството ви свързани с успех или обществена изява на роднина, специална грижа за нечие здраве или оформяне на важни документи и др. За някои от вас седмицата вещае покана за годеж, сватба или друго важно семейно събиране.

Тази седмица ще ви изплаши една новина свързана с инцидент или житейска драма в живота на човек, когото познавате. Това може да е причина за нови ангажименти през седмицата или други промени в плановете ви. През седмицата бъдете по-отворени към съветите и предложенията, които ще получите от жена. Нейните намерения са добронамерени спрямо вас и могат да ви бъдат в голяма полза.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица ще сте склонни да се притеснявате повече относно ангажиментите си или събитията, които очаквате да се развият през този период от време. Вероятни са леки здравословни неразположения, необходимост от посещение при лекар, терапия или лечение. През тази седмица ще имате ангажимент свързан с момиче или млада жена.

Може да ви се наложи да купите нещо специално за нея или да присъствате на нейна изява в обществото. Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване. Сега ше ви изненада писмо или разговор с човек, който живее в друго населено място. Ако търсите работа извън населеното място, където живеете в момента, това ще бъде една успешна седмица за подобни действия.

Любовният ви живот ще има собствено развитие, независимо какви планове или очаквания имате за тази седмица. Ако имате ново романтично запознанство през тези седем дни, то това ще бъде връзка с човек, който ще има с какво да ви изненада. Конфликтите тази седмица ще са вследствие на ваши свръхемоционални прояви, свръхчувствителност или липса на желание да направите някакви компромиси.

Седмицата вещае интересни събития свързани с бебе или дете. През тази седмица внимавайте в разговорите си с останалите членове на семейството, особено ако в стаята има присъствие на дете. Ваши коментари може да станат повод за различни недоразумения, интерпретации, споделяне на тази информация с други деца и др.