Деловата седмица обещава да бъде повече от успешна. За мнозина това ще се отрази главно във финансово естество, но именно това е най-очакваната посока от мнозина от вас.

Не пренебрегвайте трудностите, ами се справете с тях!

Каквото и да става избягвайте конфликтите. Няма да ви помогнат с нищо!

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще се намесите в една неприятна ситуация, която касае ваши родители или роднини. Ще се опитате да помирите две противоположни страни, да помогнете с някакъв съвет или с конкретна помощ. През тази седмица ще имате причина да се зарадвате на успехи или благоприятно развитие на дела, които касаят дома ви. Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на различни дела свързани имущество, което притежавате. През седмицата ще се ангажирате с различни задачи, които са важни за семейството ви и за финансовата ви стабилност. Това ще бъде благоприятно време за уреждане на различни плащания, за получаване на пари и въобще за работа с финансови документи. Важно събитие от семеен характер може да бъде причина за разход на пари, което няма да ви създаде затруднения. През седмицата интересно развитие ще имат романтични отношения с партньор, който живее в друг град или държава. Възможно е да имате реална среща или да планирате такава в близко бъдеще. През седмицата мъжете и жените над 35 годишна възраст ще трябва много по-целенасочено да се ангажират с разрешаването на свои проблеми, които могат да се развият неприятно през следващият месец.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще възникне един много неприятен конфликт, който може да доведе до временна или окончателна раздяла. Ако успеете да реагирате бързо, да потърсите разумен компромис или извинение, ще може да спечелите много повече отколкото предполагате. Това ще бъде седмица, проверка на вашия морал и духовност. Много от събитията през седмицата ще ви изненадат и ще ви накарат предварително да имате усещане за някаква загуба, като че ли някой ви взема нещо, което ви принадлежи или е ваше творение. Моят съвет е да не бъдете толкова чувствителни, да бъдете откровени в своите разговори и да не задълбочавате нито едно подобно действие. Подобна свръхчувствителност от ваша страна, вероятно ще се дължи на подобно преживяване, което сте имали в своето минало. През седмицата ще изпитате тъга или сантименталност в отношенията си с вашия дете или внуче. Вероятно няма да имате конкретна причина за това, визирам някакво неприятно събитие. По-скоро това ще бъде друга форма на проява на вашата по-голяма емоционалност през тази седмица. Седмицата ще зарадва мнозина от вас новини от финансов характер или с получаване на пари. Ще имате свои лични притеснения свързани с пари, което е характерно за вас.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще възникне напрежение или неочакван проблем свързан с момче или с млад мъж. Отношенията ви с по-млади от вас хора ще са динамични и ще варират в различните крайности. Ще имате благоприятно време за работа, особено с жени или с насоченост към женска клиентела. Седмицата ще бъде благоприятна за младите жени, които търсят нова работа или ще презентират свой нов продукт, идея, дейност и други. През тази седмица бъдете по-внимателни при покупка на материални вещи, дрехи или стоки за бита. Избягвайте покупки на стоки с промоция, с неясно качество и гаранция. Седмицата ще бъде неблагоприятна за продажби, където има опасност да получите по-малко пари от реалната стойност, на това което продавате. Като цяло седмицата ще ви зарадва с благоприятно развитие на вашите основни планове и цели. Ще бъде благоприятно време за съдебни или юридически дела. Ще получите важна за вас информация или нови предложения за доходоносна дейност. Мъжете до 35-годишна възраст ще имат повече проблеми за разрешаване, за които няма да има достатъчно време и ресурси през тази седмица.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще преживеете разочарование от хора, които познавате от скоро. Разочарованието ви може да бъде свързано с тяхното желание да се облагодетелствуват по някакъв начин от вас, от вашата позиция, от вашите контакти или от финансовото ви състояние. Нормално е да възникнат някакви проблемчета в ежедневието ви, но като цяло седмицата ще създаде за вас най-различни благоприятни възможности. Ще имате късмет при постигане на важни за вас успехи и цели. Това особено силно ще се усети при една стресова ситуация или някакъв вид инцидент. Тази седмица може да възникне непредвидено по-голям разход на пари свързан с момче или с млад мъж. Интересно развитие ще имат вашите ежедневни задачи на работното ви място. В работата или в бизнеса си може да преживеете различни изненади, които в повечето случаи ще ви дадат нови идеи, ще ви срещнат с нови хора или ще са в основата на различни нови възможности. Бъдете внимателни във финансови отношения, които ще имат връзка с мъж под 35 годишна възраст.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще очаквате намесата на някой друг или институция при разрешаването на някакъв проблем или неприятности, които ви притесняват от известно време насам. Седмицата вещае благоприятно развитие на събитията в този план. Хубавото е, че ще имате подкрепата и разбирането на хората до вас. През тази седмица ще получите покана или предложение най-вероятно от жена, което заслужава да бъде добре обмислено преди да дадете отговор. Вероятно, то ще бъде свързано с необходимостта от някаква промяна от ваша страна, което ще е основното ви притеснение. През седмицата е възможно човек от дома ви да отсъства за ден-два поради професионални, лични или семейни причини. Това ще бъде благоприятно време за събиране на разделени семейства, за срещи и гостувания с роднини, с които не сте се виждали от дълго време. Седмицата ще изиска по-голямо внимание при покупка на различни стоки за дома, за личните ви нужди или за подаръци. Внимавайте при покупка на стоки на изплащане или с отстъпка. Ако сте ангажирани с някакъв вид продажба, внимание ще изискат финансовите документи, които ще трябва да подпишете.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, благоприятна за пътувания по различни причини и като времетраене. В повечето случаи вие ще пътувате по семейни причини или ще планираните пътувания с такава цел. През тази седмица почти всичко свързано с хора и институции от друго населено място, ще благоприятства семейните ви дела. През тези седем дни ще имате по-чести контакти с ваши приятели или познати от мъжки пол, като това може да има връзка с важни събития в техния живот. Седмицата вещае новини свързани с раждане на момче в дома на ваши приятели или познати. През тази седмица ще възникне объркване във вашите планове свързани със срещи или събирания. Причина за това може да бъде неочакван спор, противоречия или възникване на други неочаквани обстоятелства. Възможно е някой да ви набеди без доказателства за нещо, което вие определено не сте извършили. В любовен план ще сте склонни да живеете с минали преживявания или различни спомени ще ви връщат към предишна ваша връзка. Това в много по-голяма степен важи за младите жени Дева.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще имате желание да свършите повече неща, които ще имат връзка с ваши собствени деца или в случай, че работата ви е свързана с деца и млади хора. Сега много събития, обстоятелства и хора ще спомогнат за успеха на подобни начинания. Добре е да знаете още в самото начало, че тази седмица не бива да бъде пропилявана, независимо дали работите или не, дали сте в собствения си дом или на друго място. При всички положения това ще бъде съдбовно за вас време откъм градеж на важни за бъдещето ви събития. Напрежението вътре в самите вас ще бъде знак, че нещо голямо предстои в живота ви. През седмицата ще следите лична или семейна драма живота на млад мъж, когото познавате. Тази седмица ще постави на изпитание професионалните умения или работната позиция на мъжете над 35 годишна възраст. Концентрирайте се максимално върху изпълнението на своите професионални задължения и не давайте повод на ваши ръководители да търсят начин да се освободят от вас. Младите мъже Везни ще преживеят стресова ситуация или разочарование свързано с човек от кръга си приятели.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ще използвате голяма част от времето и енергията си за стабилизиране на ваша интимна, романтична или брачна връзка. Сега може да търсите различни начини да изненадате любимия човек за коледните и Новогодишни празници. Новите познанства, създадени през тази седмица ще имат възможност за перспективно развитие. През тази седмица ще ви изненада телефонно обаждане за разговор или среща жена, която не сте виждали отдавна или която живее в друго населено място. За съжаление тази седмица може да натъжи някои представители на зодия Скорпион с неприятна новина или събитие, свързано с човек от кръга ви роднини. Ако някой от вас е взел решение за раздяла или развод, то вероятността за промяна е минимална. През седмицата бъдете внимателни, ако поръчвате стоки или някакви други неща, които да ви бъдат доставени от друго населено място или държава. Внимание ще изискват покупки чрез онлайн търговия, продажба на стоки или имоти, които се намират в друго населено място. Жените над 35 годишна възраст неочаквано ще се откажат от една своя идея или план.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица на любовни, интимни и романтични преживявания. Разбира се, те няма да се случат от само себе си, ако вие не вложите време, амбиции и желание за това. Ако сте неангажирани, използвайте тази седмица за създаване на нови познанства с хора от близо и далеч. Тази седмица ще бъде благоприятна за получаване на пари, за уреждане на финансови документи, кредит и други. През тези седем дни могат да ви изненадат неочаквани пари или информация за пари, които ще получите в близко бъдеще. Проблемите които ще имате в дома си ще се дължат но особеностите в характера на човек от семейството ви. Това едва ли се случва за първи път и вие ще трябва да приемете тези особености, защото в противен случай ще продължавате да изразходвате енергия за нещо, което не можете да промените. Младите жени до 35-годишна възраст могат да преживеят притеснение свързано с неочаквано плащане или с неочакван разход, който може да обърка така важния бюджет за празниците в края на годината.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще имате голямо желание да купите нещо лично за себе си. За съжаление ще възникне друг ангажимент, за който също ще трябва да закупите подарък или да похарчите някакви пари. Това може да ви постави в ситуация да вземете трудно решение или да направите някакъв компромис. През тази седмица ще имате поводи за много емоционални преживявания, но не бързайте да се впечатлявате от всяка усмивка или комплимент. В любовния си живот може да преживеете объркване поради доброто отношение на някой към вас, което може да създаде илюзия, че този човек има специални чувства към вас. Ако имате създадена романтична връзка на база някакъв интерес или материална, финансова сигурност през тази седмица ще съумеете да развиете отношенията помежду си към едно по категоричен обвързване. Вие сте наясно какво може да имате и какво може да загубите, ако не контролирате някои особености на собствения си характер. Това ще бъде благоприятна седмица за романтични отношения с партньор отдалеч. През тази седмица може да получите информация или предложение за допълнителен ангажимент, който да ви донесе допълнителен доход.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще може да постигнете много, чрез помощта, информацията или действията на млад мъж. Като цяло мъжете ще изиграят важна роля при постигането на различни успехи през седмицата. През седмицата ще имате непредсказуеми отношения с момиче или с млада жена, която ще отстоява своята позиция или своите желания. Противоречията помежду ви ще бъдат трудно преодолими, ако не намерите начин и двете страни да направите някакви компромиси. Поради важността на по-голяма част от събитията, които ще се развият през седмицата, напрежението на моменти може да ескалира в нежелани или безсмислени спорове и конфликти. Неочаквани ситуации, които ще ви предоставят нещо важно или полезно за вас, също ще бъдат съпроводени с някакъв вид напрежение. През тази седмица ще осъзнаете, че една раздяла или загуба в миналото ви всъщност е била във ваша услуга, ползата от която ще усетите през тази седмица. Младите мъже Водолей ще могат да се зарадват на късмет в една ситуация, която вещае благоприятна промяна или някакъв просперитет.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица ще имате финансови отношения с човек от кръга си приятели, които най-вероятно са започнали преди време. Това може да има връзка с пари, които вие сте дали на заем или които са ви били дадени, като заем. Ако тепърва разчитате на подобни действия, то бъдете готови за отказ или за търсене на адекватно извинение. През седмицата ще преживеете различни интересни събития свързани с хора от друго населено място или самите вие ще пътувате поради някаква причина. Седмицата ще бъде благоприятна за вашата работа, особено ако е свързана с пътуване, с туризъм, с комуникации и като цяло с повече движение и динамика. През тази седмица ще имате трудни отношения с по-възрастен мъж от семейството, които ще се дължат на особености в неговия характер. Мъжете над 35 годишна възраст ще трябва да направят компромис или да намерят разрешения на неприятности в семейството си, които продължават твърде дълго време. През седмицата жените под 35 годишна възраст ще имат лабилно здраве, ще са склонни към настинки или вирусни инфекции и други неразположения.

Източник: Dunavmost.com