Август навлиза в решителната си фазаЗа мнозина това означава, че настъпва време за решителни действия по някой важни въпроси. Въпреки тези ангажименти, ако все още не сте, сега е момента да помислите и за почивката си!

Като цяло ситуацията ще се развива благоприятно. Възползвайте се от това стечение на обстоятелствата!

Овен

Ако сте родени под знака на Овен тази седмица ще ангажират вниманието ви новини свързани с момиче или млада жена. Тази седмица ще имате повече контакти или задачи за изпълнение свързани с деца и въобще с млади хора. Може работата ви да бъде свързана с тях или да сте част от някаква младежка организация, инциатива, мероприятие и др. Седмицата няма да бъде удачна за разрешаване на имотни проблеми. Счупени или повредени вещи или техника трудно ще бъде ремонтирана. Единствено благоприятно развитие могат да имат разговори или действия свързани с наследство или с наследствени имоти. Като цяло седмицата ще бъде благоприятна за финансовите ви дела, дори са възможни неочаквани пари. Но и ще имате да разрешавате неприятности свързани с пари. Мнозина ще имат притеснение или страх относно събития в живота на жена (роднина или приятелка), които ще се окажат твърде преувеличени. Мъжете над 35 години ще се зарадват на новина свързана с дъщеря, племенница или друга млада жена. Младите мъже Овен да не гледат през розови очила своят романтична или приятелска връзка, защото ви предстои едно неприятно разочарование.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец тази седмица минали сложни или конфликтни отношения отново ще създадат напрежение в ежедневието ви. Ще излязат отново стари лични или семейни вражди, което ще ви принизи на едно друго ниво, ако позволите това да се случи. През седмицата ще ви зарадват пари, документ от финансов характер или други благоприятни събития в този план. Може да получите пари или друг вид облага благодарение на ваши приятелски отношения. През седмицата ще ви притесни здравословен проблем на човек от дома ви или ще имате подобни проблеми с домашен любимец. Възможен е неочакван битов проблем, за нещо, което сте смятали за сигурно или новозакупена вещ. В любовта ще преживявате отново специални спомени от настояща или минала връзка. Няма да сте пасивни, но като че ли ще разчитате на минали успехи, завоевания и сега няма да вложите достатъчно енергия в отношенията си, което ще е ваша грешка. През седмицата може да пътувате по работа, което няма да ви донесе желания успех. По интуитивните от вас дори ще го отложат поради осъзнаването на неговата безперспективност. През седмицата ще имате срещи или събиране с хора, които ще са подтиснати, в лошо настроение или ще ви натоварят с оплаквания. Всичко това може да ви изглежда тривиално, но всъщност зад него се крие една лична драма.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ще преживеете събитие свързано с промяна на работа, с раздяла или преместване. Тази седмица ще е интересна за вас поради събития, които ще ви заредят с очаквания и настроения за септември. Самите вие ще обмислите добре своите планове. Ще намерите начин да зарадвате себе си и близките си хора. Предстои ви успех, който ще е благодарение на любовта, която давате или получавате. Тази седмица ще имате притеснения свързани с приятели, съседи или колеги. Ще преживеете събитие свързано с личния живот на жена: приятелка или роднина. То може да има връзка с различни житейски ситуации: пътуване, преместване, завръщане и др. Интересни преживявания могат да очакват мъжете Близнаци, които планират тази седмица пътуване свързано с любовна връзка. През седмицата ще има вероятност за събиране свързано с дете. Жените ще искат по-малко време да остават в къщи и повече време да са навън с приятели. Възможно е сега да обмисляте промяна свързана с жилище или къща. Седмицата вещае новина свързана с годеж или сватба.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица избягвайте неразумни или прибързани решения, най-вече такива свързани с покупки. Бъдете нащрек с обещания, които някой ви дава с лекота или поне не разчитайте основно на тях. През тази седмица особено внимание ще трябва да обърнете на ваши лични или семейни отношения. Възможно е да възникнат недоразумения или неразбирателства с неясно развитие. Ще възникнат неприятности с приятели, които ще ви объркат или изненадат. През седмицата мнозина ще разрешават проблем или ще имат ангажимент свързан с имущество или имот. Възможно е по някакъв начин това да има връзка с роднини или съседи. Тази седмица ще ви се наложи много внимателно да обмислите свои действия свързани с човек от семейството. Тази седмица вещае грижи или други действия с ваши родители. Мъжете Рак ще се наложи да планират добре бюджета си през тази седмица. Предстои ви един по-сериозен разход. Жените ще имат неприятна среща с хора, които буквално ще ги залеят с оплаквания или негативни коментари за други хора.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв тази седмица ще мислите как да се измъкнете от една неприятност, възникнала поради малка лъжа или проява на мълчание от ваша страна. На по-голямо напрежение ще бъдат подложени романтичните отношения, в които вече няма никакво доверие между партньорите. Някои от очакванията ви за тази седмица ще бъдат свързани с получаване на заплата, уреждане на договор или финансов документ и други бюрократични формалности свързани с пари. Използвайте тази седмица за разрешаване на битови проблеми в дома си, за грижи или ангажименти свързани с имор, който вие или вашето семейство притежавате. Седмицата ще бъде благоприятна за начало на нова любовна връзка, за първа среща с партньор (най-вероятно от друго населено място). Възможно е ново запознанство чрез посредничеството на роднини или приятели. Добрите новини тази седмица ще бъдат свързани и със възстановяването на близък човек след операция или друг сериозен здравословен проблем. С много търпение и воля младите мъже Лъв ще могат да постигнат и да се зарадват на важен успех, който ще има благоприятно влияние най-вече върху личния им живот, пише Dunavmost.com

Дева

Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица насочете вниманието си към хора, които ви създават напрежение или ви злепоставят по някакъв начин. Ще бъде важно да разберете причината за подобно отношение или действия спрямо вас. Тази седмица ще изиска от вас по-голяма концентрация в работата ви. Предстои ви да обработвате повече информация, ще имате повече поръчки или други ангажименти с по-голямо натоварване. Не разпилявайте времето си в ненужни или несериозни неща. Като цяло тази седмицаще имате различни възможности да реализирате своите задачи и планове. Ще получите помощ или ще имате късмет, когато възникне такава необходимост (ако). Тази седмица ще ви се наложи да отделите време да оформите финансови документи или договор, особено тези имат връзка с банка, кредитна или застрахователна институция и др. През тези седем дни ще получите новини свързани със здравословното състояние на роднина или приятел. Ще следите развитието на неговото лечение или ще направите посещение в болница Тази седмица сънищата ще ви дадат информация за събития, които предстои да се случат в близко бъдеще. Мъжете от този зодиакален знак добре да помислят преди да дадат отговор на едно предложение или покана за среша (събиране). Не избързвайте с отговора си (само за да бъдете любезни), защото после ще ви бъде трудно да се откажете. Жените Дева ще бъдат изненадани от появата на една възможност или късмет, който ще промени някои неща в живота.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни тази седмица вещае събитие свързано с жена от кръга ви роднини или приятели. Сега мнозина от вас ще имат определени очаквания свързани с пари или документи. Нещата ще се реализират успешно за вас, макар и не за всички от вас в рамките на тази седмица. През тази седмица ще получите полза или облага от действията на мъж. Вероятно това ще бъде мъж, когото познавате и на когото можете да разчитате за коректност или професионализъм. Въпреки надеждата, която имате за благоприятното развитие на ваш план или начинание, тази седмица често ще ви спохождат и песимистични настроения. Може да възникне желание да се откажете и да вложите енергията си в нещо друго. В любовен план са възможни неволи или недоразумения. Ще възникнат спорове за незначителни неща, един от партньорите може да прояви егоизъм в определена ситуация. Липсата на търпение или толерантност може да е причина за охлаждане в някои връзки. Мъжете Везни могат да започнат развитието на една нова промяна в живота си. При младите мъже ще се появи шанс, който не бива да се изпуска. Специален момент ще изживеят тази седмица жените. Това може да се окаже преломна точка към една успешна промяна в живота ви. Като цяло родените под знака на Везни ще могат да очакват нещо хубаво свързано с пътуване. Ще имате полезни контакти с хора, които живеят надалеч. Ще имате благоприятна седмица за начало на ново познанство на база конкретни интереси и занимания.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ще имате да разрешавате неприятности или сложни отношения с хора от кръга ви приятели, колеги или познати. В някои случаи може да възникне необходимост да се намесите в личния живот на такава личност. Като цяло, основните събития през седмицата ще се развият в семейството и в дома ви. Този период не вещае изненади. Вероятно всичко ще е планирано или част от рутинното ви ежедневие. Все пак ще ви се наложи да вземете няколко решения свързани с важни планове за близкото ви бъдеще. Тази седмица може да ви изненада любовният ви живот. Може да получите специален жест на внимание или да провокирате конфликт, който да ви настрои един срещу друг за даден период от време. През седмицата избягвайте да се намесвате в конфликт или спорна ситуация на работното си място. Ситуацията ще се развие неблагоприятно и вие няма да се чувствате добре. Мъжете Скорпион ще се наложи да търсят компромиси в отношенията си с жени от семейството. Не се намесвайте в женски спорове или конфликти, ситуацията е доста деликатна. Жените може да имат притеснения или тревоги свързани с мъж от семейството: партньор, баща, свекър, брат и др. Тази седмица може да ви натъжи разпада на едно семейство, като най-вероятно вие ще имат роднински или приятелски отношения откъм мъжката страна.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец пред вас е седмица, в която ще търсите разумен начин за разрешаане на важни семейни дела и задачи. Те може да са приятни или неприятни, но ще изискат повече мъдрост и практичност във вашите действия. Мнозина ще планират и подготвят важно събиране от семеен характер. Действията или решенията на млада жена ще ви натъжат или разочароват, но това може да бъде само поради факта, че не съвпадат с вашите желания или очаквания. През тази седмица ще ви развълнуват събития свързани с пътуване, които ще са очаквани от вас. Може да имате едно емоционално пътуване с цел туризъм или среща с приятни хора. Някои от вас ще се зарадват на пари, които ще получат от друг град или държава. През седмицата ще направите разход за дете, което е от семейството на ваши приятели или роднини. Вероятно за това ще имате повод, като рожден ден имен ден, подготовка за училище и др. Паричните ви отношения с по-млади хора от вас тази седмица ще се развиват във ваша полза и интерес. За съжаление, на някои ще има се наложи да направят разход за внезапно възникнал здравословен проблем или инцидент в семейството. Сега ще сте склонни да гледате по-оптимистично и философски на ваши стари проблеми и неприятности Някои от тях вече намират своето естествено разрешение. Жените до 35 годишна възраст ще намерят разрешение или ще се успокоят относно проблем от емоционален характер.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог тази седмица ще сте ентусиазирани от възможността да направите една покупка лично за себе си или за дома си. Вероятно това ще бъде нещо, за което сте спестявали пари или което ще изплащате на месечни вноски. Постепенно достигате важен за вас успех в образованието или кариерата си. Неща, които преди са ви били трудни за изпълнение, сега ще ги правите с лекота. Възможно е да получите признание или добра оценка в учението или в работата си. Ваши срещи с млад мъж или с мъже трябва да са много премерени и да не се поддавате на всякакви предложение или идеи, които могат да ви въвлекат в неприятна ситуация. Ще бъдете обект на манипулация от страна на момче или млад мъж. В любовния ви живот ще възникне конфликтна ситуация, която ще определи бъдещето на вашата връзка. Това не касае семейните двойки, а само романтичните познанства и приятелства. Неочаквана новина или покана свързана с мъж ще ви накара да реорганизирате част от плановете си за тази седмица. Седмицата ще бъде благоприятна за възстановяване на прекъснати отношения с жена. Съновидения свързани с починала жена ще са предвестник на специално събитие в живота ви. Мъжете над 35 годишна възраст ще получат предложение, което ще е доста примамливо и перспективно за реализиране, ако имате такъв интерес и готовност.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей пред вас е една интересна седмица, защото ще възникнат възможности и обстоятелства да постигнете важни за вас успехи, непредък или професионална реализация. Ще имате достатъчно късмет, но не злоупотребявайте с него. През тази седмица ще имате контакт с жена, която ще ви занимава с нейните неприятности и ще търси подкрепа или помощ от вас. Едно такова обвързване ще ви натовари със съответните негативни емоции, така че добре помислете преди да се ангажирате с такива неща. Ще имате надежди и положителни очаквания за успехи или събития свързани с млад мъж от семейството ви: син, внук, племенник, зет и др. Седмицата вещае раждане на момче в дома на ваши роднини, приятели или познати. През седмицата може да възникне необходимост от разход на пари за медицински преглед, лечение или терапия. Ако работата ви е свързана с пари проявете голяма бдителност да не допуснете грешка или да не станете обект на измама. През седмицата ще се преживеят различни събития свързани със семейство, което е в процес на развод или вече е финализирало такъв. За съжаление там все още има неизчистени неща или сложни, конфликтни отношения. Седмицата е неблагоприятна за сключване на брак, но ако вече сте планирали такъв добавете нещо в червен цвят към облеклото си. През седмицата не допускайте опити за манипулация от страна на момче или малд мъж, който ще иска да постигне своя цел или желание чрез хитрост или обещание, което няма да изпълни.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби тази седмица ще сте съпричастни към емоционални събития в живота на приятели, колеги или съседи. Най-вероятно те ще преживеят специални, съдбовни моменти в техния живот. Едно ново познанство или приятелство ще ви зареди с положителни емоции и нови знания. Във финансов план седмицата ще е важна, защото ще възникне необходимост от важни решения или действия. Понякога това ще ви коства нервно напрежение или песимистични настроения, които са безсмислени. Избягвайте прояви на раздразнителност и не изпадайте в паника, когато не можете да намерите решение на ваш проблем. Стресовите моменти тази седмица са с цел да поставят на изпитание силата на Духа ви да се справя в екстремни (необичайни) ситуации. Неприятна новина свързана с човек, когото познавате ще са част от тези изпитания. Хубавите преживявания тази седмица ще бъдат свързани с нова придобивка, разрешаване на имотен проблем, получаване права върху собственост и други благоприятни материални неща. Изненадващо пътуване през седмицата може да е част от позитивните емоции и преживявания през този период. Възможен е неочакван контакт с човек от друго населено място, който тепърва ще има роля във вашия живот. Любовният живот на младите жени ще се развива според очакванията им. Не допускайте преиграване с чувствата на партньора си. Старайте се да давате повече, отколкото получавате.