През цялата седмица ще сме склонни да преувеличаваме и в повечето случаи - в позитивен аспект, това може да е повод да повярваме в чудеса и да ги сбъднем спонтанно. Но ако не сме преценили добре собствения си потенциал, тогава и в по-остро ще се сблъскаме с илюзиите си, а това ще доведе до разочарования като минимум, пише Dunavmost.com.

През настоящия период мнозина ще са изкушени да манипулират, изкривяват истината, така както им е удобно, но много скоро ще се оплетат в личните си неясни кроежи, дори интриги и в по-ярки краски ще забелязваме ситуации от рода на: „хитрата сврака с двата крака“. Това няма да се случи без скандали, понякога публични, разгадаване на тайни, измами, вид нечестност, ако има такива- те няма да останат скрити и ще се превърнат във водовъртеж, който ще увлече определени личности, които няма да могат да се измъкнат без последици и не по-рано от края на декември.

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да търсите дипломатично разрешение на ваши противоречия с хора, които са представители на зодиакалния знак Близнаци, Водолей или Везни. Възможно е това да бъдат хора, с които имате познанство отскоро. Благоприятно развитие ще имат ваши финансови дела с представители на знака Козирог, Телец или Дева.

През тази седмица мнозина от вас ще направят предварително планирани покупки, свързани с дете или млад човек от семейството. През седмицата трудно ще реализирате свои планове свързани с работата ви, тъй като различни обстоятелства ще ви създадат затруднения.

Възможно е отношението на ваши колеги, клиенти или ръководители да ви обиди или разочарова. Ако сте ангажирани със съдебно или юридическо дело, през тази седмица ще преживеете забавяния или отлагания от всякакъв характер.

Неочакваното разкриване на една интрига или клевета, която ви засяга пряко ще бъде причина за възникване на неприятности в отношенията ви с хора, с които сте в ежедневен контакт.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица ще имате разговори или ангажименти от финансов характер свързани с жена. Действията ви свързани с нея може да предизвикат необходимост от размисъл и вземане на някакво решение.

Тази седмица може да отложите поради различни причини предварително уговорена среща или ангажимент в момиче или с млада жена. В същото това време обаче, е възможно да срещнете жена, с която не сте се виждали от дълго време.

През седмицата ще получите най-различни любопитни или важни за вас новини свързани с хора от кръга ви приятели. Ваши приятели могат да ви поканят или да ви направят предложение, което ще бъде благоприятно за вашия дом или за семейството ви.

Седмицата ще бъде благоприятна за хармонизиране на семейни отношения, които са заплашени от някакъв вид раздяла или развод.

Сега ще намерите дипломатични начини да изгладите противоречията с брачния си партньор. Някои от вас ще се зарадват на придобивка, която ще получат чрез родител, наследство и други.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще преживеете притеснения в любовния си живот, които ще можете да разрешите сравнително бързо. По-непредсказуеми ще бъдат любовни отношения с партньор роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

През тази седмица ще преживеете странно съновидение свързано с мъж. Ще успеете да се облагодетелствате по някакъв начин от действия или предложение на мъж, който ще вид подаде ръка в труден момент или ще ви предостави шанс за излизане от една лична, професионална или финансова криза. Тази седмица няма да бъде благоприятна за пътуване.

Ако ви се налага такова бъдете внимателни, както при шофиране, така и откъм предварителна подготовка за всякакви ситуации. През тези седем дни може да ви разтревожи събитие или новина, която ще дойде от друго населено място.

Ще преживеете конфликт с момче или млад мъж свързано с финансов документ, разход или други финансови отношения.

Седмицата ще бъде специална откъм постигане на важен успех за мъжете на 35 годишна възраст.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще търсите някакъв специален замисъл в действията или решенията на момче или млад мъж, най-вероятно ваши роднини. Възможно е тази личност да има честни и открити намерения да постигне нещо в живота си, но вие определено ще сте подозрителни към неговите действия.

През тази седмица клюка или интрига свързана с приятел роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще бъде повод за разговори с други ваши приятели или роднини. Ново познанство с личност, родена под една от тези три зодиакални знака, ще трябва да бъде добре проверено преди да започнете да се доверявате.

През тези седем дни ще имате повод да се радвате на конкретни успехи, събития или събирания, но специална емоция ще преживеете около разрешаването на сериозна за вас неприятност.

През седмицата ще преживеете или ще се облагодетелствате от успех на мъж роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Мъжете над 35 годишна възраст ще постигнат важни резултати и постижения, благодарение на някои нови познанства от предишната или от тази седмица.

През тази седмица младите мъже Рак ще получат покана или предложение, което не бива да бързат нито да приемат, нито да отхвърлят. Обмислете добре, това което ви се предлага.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица от вас ще се изиска много по-голямо внимание във финансовите ви дела, особено при разрешаването на проблем, който вече е възникнал през изминалата седмица. Опитайте се да не задълбочавате този проблем, да излезете от ситуацията с малка загуба.

Трудно ще реализирате през тази седмица свои планове или очаквания свързани с момиче или с млада жена. Може да очаквате разкаяние от нейна страна за действие или решения от близкото и минало.

Седмицата ще бъде благоприятна за обсъждане на различни действия в семейството свързани с бизнес, с работата на човек от дома и други. Мнозина ще посетят държавна, банкова или друг вид институция по-важен за семейството въпрос.

През седмицата може да преживеете проблеми свързани с пътуване на дете или с млад човек от семейството. Възможно е да възникне някакъв инцидент свързан с такъв човек по време на пътуване. Младите жени Лъв да се пазят от загуба или кражба, както на обществено място, така и на лични вещи или информация свързана с работата им.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица ще се чувствате потиснати или тъжни без да имате сериозна причина за това. Хубавото е, че няколко конкретни събития много бързо ще ви извадят от тези ви песимистични настроения и ще ви заредят с оптимизъм и надежда за някои специални преживявания. През седмицата могат да ви изненадат неочаквани пари или предложение, което да ви донесе допълнителен доход.

През седмицата са възможни неочаквани пари в семейния бюджет чрез други роднини или други източници. Мнозина ще имат да разрешават имотен или битов проблем, който едва ли е възникнал точно тази седмица.

За съжаление няма знак за неговото благоприятно развитие. Поне, не и през този период от време. Любовния ви живот ще се развива без особена промяна, въпреки че е възможно благоприятно или специално влияние върху връзката ви от страна на жена.

Със своите действия тя може да създаде положителни емоции във връзката ви.

Жените над 35 годишна възраст ще вземат решение свързано с настояща или минала любовна връзка.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще пътувате заедно с мъж или ще следите развитието на важни събития в живота на мъж от кръга ви роднини, колеги или приятели.

През седмицата силно впечатление ще ви направят новини свързани с мъж роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей, който живее в друго населено място. Тази седмица ще ви донесе успешно развитие на ваши проекти и идеи, въпреки че напрежението ще бъде доста голяма. Не се поддавайте на стреса, на който ще бъдете подложени, а смело продължете напред, защото сте тръгнали по пътя на една успешна за вас промяна.

През седмицата мнозина ще се зарадват на пари или финансов документ, който ще дойде чрез мъж. Тази седмица може да получите неприятна новина свързана с човек, който е гостувал в дома ви или който е част от кръга ви близки или далечни роднини. Някой от вас ще се ангажират с важен документ, договор или друга задача, свързана с наследствен имот или имот, който отдавате под наем.

Младите мъже Везни ще проявят по-голяма щедрост към настоящата си интимна или любовна партньорка. Най-вероятно сега ще искате да я впечатлите с нещо или да постигнете успех в желанието си за едно по-сериозно обвързване с нея.

Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване за мъжете над 35 годишна възраст, особено ако то има връзка с някакъв бизнес или финансови дела.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица ще имате да разрешавате битов проблем или проблем с личен автомобил, с имот който притежавате. Моят съвет е по-малко да разчитате на помощта на приятели, тъй като резултата от техните действия няма да ви хареса.

Това може да предизвика неприятен конфликт и да се отрази на отношенията ви. Очакванията ви за някакви специални приходи през тази седмица няма да се реализират. Вероятно вие имате нереални надежди, обещания които ще останат неизпълнени и други. Като цяло във финансовите си дела, през тази седмица бъдете по-внимателни и се пазете от грешки или опит за измама.

През седмицата ви предстои някакъв вид раздяла с човек роден под знака на Козирог, Дева или Телец, като причините за това събитие могат да бъдат най-различни. Те могат да касаят напускане на колега, преместване на съседи, отпътуване в друг град или държава на приятели или роднини и др.

През тази седмица внимавайте в отношенията си с момиче или млада жена, които ще бъдат принудени да изпълнят ваше желание или услуга без да имат желание за това. Така докато вие сте удовлетворени от това, което сте получили, някой друг ще бъде тъжен или ще се чувства нещастен.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица безработните от вас ще могат да започнат нова работа и дори да се почувстват щастливи от попадане в един прекрасен колектив.

Като цяло седмицата вещае успешно развитие на вече започнати проекти, професионална или бизнес дейност и други. Тази седмица ще окаже благоприятно влияние върху лечението на ваш родственик, който има здравословен проблем. Седмицата ще бъде благоприятна за намиране на разрешение на семейни проблеми, които са създавали притеснение за стабилността на брака ви или са били свързани с пари.

През тази седмица вероятно ще присъствате на събиране свързано с дете, ще посрещнете гости в дома си заради ваше собствено дете или ще преживеете друго събитие свързано с бебе или с малко дете. Седмицата ще бъде благоприятна за вземане на важно решение или за реализиране на една промяна свързана с дете или млад човек от семейството ви.

През тези седем дни ще мислите личната драма на жена, която познавате и на която бихте искали да помогнете по някакъв начин. Възможно е тя да е родена под знака на Лъв, Овен или Стрелец, но това не е задължително.

Жените над 35 годишна възраст ще са склонни към излишна паника, безпокойство или страх за бъдещето и др.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица може да ви зарадва подарък или жест на внимание от страна на мъж. Това, което ще получите ще ви бъде дадено с много любов, с много уважение или по специален повод.

През тази седмица ще вложите голяма част от енергията си в разрешаването на една неприятност, която ще е свързана с дома ви. Това може да бъде битов проблем, може да бъде проблем свързан със собствеността на жилището, където живеете и други.

През тази седмица може да ви изненада новина или предложение от страна на момиче или на млада жена, като ще се опитате да разгадаете причината за нейните действия. Съмнението ви ще дойде поради факта, че няма специален повод за подобни действия от нейна страна. Ако бъдете търпеливи, в близко бъдеще ще получите отговора.

Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване свързано с ваша настояща или бъдеща работа. Ще бъде благоприятна и за професионални или бизнес отношения с хора от друго населено място, или ако работата ви е свързана с транспорт, туризъм, комуникации, медия и други.

Мъжете над 35 годишна възраст ще могат да се зарадват на една придобивка, която ще има особено значение за тях.

Младите жени ще получат покана или предложение, на което дълго време няма да знаят какъв отговор да дадат.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, тази седмица ще изиска от вас мобилизация на воля и дух, за да преминете философски и без големи сътресения през преживяванията, които са ви отредени.

Ще ви изненадат неочаквани събития в живота на човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец, които никой няма как да предвиди предварително. Отношенията ви с конкретен човек от кръга ви приятели, ще ви натоварят с някакви негативни емоции, поради държанието, коментарите или други негативни действия на тази личност.

През тази седмица трудно ще поставите началото на нова стабилна връзка, особено в любовен план. Въпреки някои емоционални и психологически спадове през седмицата, тя ще бъде важен етап за постигането на успехи, които имат значение за вашето развитие. Ще ви зарадва помощта и подкрепата на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Ако все пак през тази седмица се случи да се разделите с нещо или с някого, то това по-скоро ще бъде отхвърляне на един от товар от плещите ви. Затова приемете с благодарност всяко едно такова събитие, защото то има свой собствен промисъл в живота ви.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще трябва по-сериозно да се ангажирате с изясняването си на отношения хора, които умишлено търсят конфронтация с вас. Това продължава от доста време насам и не бива да търпите повече, такова отношение спрямо вас.

През тази седмица мнозина ще имат повод за събиране в собственото си семейство или в семейството на роднини, като поводът за това ще бъде личен празник на момче или млад мъж.

През седмицата може да се зарадвате на пари, финансов документ или да получите друга облага заради ваше дете. Следете внимателно информацията, която получавате от дете родено под знака на Близнаци, Везни или Водолей, защото през тази седмица то ще има много важни предчувствия за вашето бъдеще или за събития, които се развиват в момента.

Ще ви разочарова нахалното или лицемерно отношение на жена, която е родена под знака на Козирог, Телец или Дева. Това ще бъде личност, която на всяка цена се стреми да постигне свой личен успех, дори с цената да ви нарани или ощети по някакъв начин. Това ще бъде благоприятна седмица за брак или за организиране на друго важно събитие в семейството за младите мъже Риби.