Той с гордост демонстрира резултатите от неговата по-тънка талия, след като си направи козметична операция за 28 000 паунда (близо 63 хиляди лева), при която са премахнати четири от ребрата му.

Родриго Алвес обърна не една или две глави след себе си в събота, когато се похвали с хирургично подобрената си фигура, докато се разхождаше по улиците на Ню Йорк.

Облякъл бял корсет и дънки, 34-годишният мъж видимо се радваше на резултатите от последната си операция, пише Dariknews.bg

Родриго, наричан човешката кукла Кен, разходи леопардовите си боти и дантелена риза под корсета, преди да се качи на велосипед, а след това да изпробва чифт очила.

Звездата на социалните мрежи споделя, че е заснел част от новия си документален филм. Срещи с фенове пък са го разчувствали, след като хората му признали, че са се вдъхновили от него и са си направили пластични операции.

В неотдавнашно интервю Родриго разкри, че хирургическата процедура за отстраняване на ребрата му е 60-ата, на която се подлага, за да усъвършенства външния си вид.

Мъжът признава, че винаги е искал да има 50-сантиметрова талия. 

Бразилецът посочва още, че не е могъл да вземе отстранените си ребра с него в Ню Йорк, защото би било невъзможно да ги вкара през митницата.