Животът е твърде кратък, за да носим скучни дрехи. Сигурни сме, че ви се е случвало дълго време да се чудите какво да облечете? Ние имаме няколко предложения за рокли, които задължително трябва да имате в гардероба си.

Малка черна рокля – вечната класика!

Тя е подходяща за всеки случай – за официална вечеря, за ежедневието, за среща или за шопинг с приятелки. Задължително трябва да имате поне една стилна малка черна рокля, която винаги може да ви спаси, когато нямате какво да облечете. Тя гарантира стил и класа, особено когато е съчетана с подходяща чанта и красиви обувки.

Удобна ежедневна рокля

Тя обикновено е по-свободна и се съчетава добре с колан. Ежедневната рокля може да бъде във всякакви цветове. Можете да я комбинирате с дънково яке или със стилно дамско палто, което прави визията ви още по-стилна и нежна. Можете да я облечете с любимите си кецове или с изискани високи обувки. А за да й придадете по-делови вид, просто я съчетайте с любимото си сако.

Рокля тип риза

Тя е по-ежедневна, но може да бъде носена и на официални поводи с правилните обувки и аксесоари. В момента е изключително модерна и ще намерите голямо разнообразие от модели. Може да подчертаете талията и с колан.

Блестяща коктейлна рокля

Задължително трябва да имате в гардероба си рокля, подходяща за клуб. Изберете такава в неутрален цвят, за да можете да я съчетавате с всичко. Пайетите и блестящите рокли са изключително модерни в момента.

А-симетрична рокля

Този тип рокля стои добре на абсолютно всяка жена, защото прикрива несъвършенствата. Изберете интересен цвят, който да придаде свежест на визията ви.

Дълга (макси) рокля

Тази рокля е по-скоро за лятото, но в съчетание с подходящи обувки и аксесоари може да бъде носена и през другите сезони. Доверете се на интересен дизайн с малки цветчета или дантела, които са много нашумели в момента. Този тип рокли са много удобни и практични. Можете да ги носите както всеки ден, така и за по-официални поводи.

Червена рокля

Червеното е цвят, който не остава незабелязан и впечатлява всички наоколо. Без значение дали става въпрос за ежедневно облекло, за среща или за по-елегантен повод, в червено погледите ще бъдат приковани към вас. Ето защо в гардероба ви трябва да присъства поне една рокля в този цвят.

Дълга официална рокля

Задължително трябва да имате официална рокля, която да ви е под ръка, когато трябва да присъствате на бал или прием. Заложете на неутрален, класически цвят, за да сте сигурни, че ще е подходяща за всеки един официален повод.

Iwoman.bg