Рекордьорката на Гинес Ваня Иванова ще направи прическите на всички красиви момичета, които ще участват в конкурса за красота Miss Bedroom University. За участие вече са се записали десетки млади дами от пловдивските университети. Специалното жури на кастига ще бъде съставено от ВИП съквартирантите на Вип Брадър 2017 – сексапилната плеймейтка Джулиана Гани, младоженците Дани Петканов и Александра Богданска и любимата дизайнерка на тийнейджърите Мегз!

Бекстейджът е поверен на топ фризьорката от Пазарджик. Тя ще се погрижи за неотразимите прически на участничките. Припомняме, че преди година талантливата фризьорка, която е и част от техническия екип на италианския бранд BES, направи 330 прически за 8 часа.

Интересът към събитието е огромен, тъй като домакините са осигурили сериозен награден фонд. Победителката в конкурса освен короната и титлата „Най-красива студентка”, ще получи и парична награда от 2000 лева. Подгласничките й, които ще бъдат избрани от 12-членно жури, ще си разделят още 1500 лева, като премията за второ място е 1 000, а за трето- 500 лева.

Една от дамите ще получи приза „Лице на Sexy hair” и ще грабне специалната награда, осигурена от козметична компания Christian of Roma. При нея ще отиде ваучер на стойност 200 лева за терапии в най-новия салон на компанията в Пловдив „Golden hands”, който отвори тази седмица под тепетата с ВИП парти.

Представителят на Christian of Roma в журито се казва Таня Стоилова, а козметичната фирма е осигурила награди за всички участнички в конкурса -  продукти на американския бранд Sexy hair. 

Sexy hair е изключително качествена американска марка, лице на бранда е легендарната Мерлин Монро - символ на перфектна и бляскава визия. Резултатът от продуктите на Sexy hair е винаги невероятен. А благодарение на козметичната компания Christian of Roma, тези продукти се разпространяват и на българския пазар.

Конкурсът, който ще се проведе в пловдивския клуб Bedroom, ще бъде в два тура, в петък и събота /24 и 25.11/, като първата вечер е кастингът, а втората – финалът. Началото е от 22 часа.