Истински расистки скандал се заформи в социалните мрежи, след като светът научи, че българката Радина Анева ще става снаха на баскетболната легенда Майкъл Джордан, пише в. "България днес".

Една от най-култовите рапърки на всички времена – Трина, побесня, след като видя заглавие в американски сайт. В него синът на Въздушния - Джефри Джордан, е зачислен към "Отбора, който казва "не" на черните жени". Въпросният хаштаг всъщност е в защита на смесените връзки и бракове, но името му оставя неприятен вкус сред афроамериканското население, което възнегодува и изкритикува остро заглавието на статията.

"Как се чувствате, когато видите този хаштаг"? , попита видимо разочаровано рапърката Трина, а публикацията й предизвика истински фурор. В стотици коментари хората възнегодуваха срещу начина, по който е описана връзката между красивата Радина и 29-годишния известен наследник Джефри. В текста се разказва как Джефри едва ли не е поел по стъпките на баща си, който през 2013 година се ожени за кубинския модел Ивет Прието.

На двамата влюбени въобще не им пука как останалите приемат новината за годежа им, защото най-хубавото за тях тепърва предстои.