Една от най-известните порнозвезди в света Оугъст Еймс се е самоубила миналата седмица, след като станала жертва на тормоз в интернет пространството - и то тормоз реално заради сексуалните си предпочитания, разкриват нейни приятели.

Упреците към нея били, защото тя категорично отказала да се снима в сцена с бисексуален актьор, участващ в хомосексуални филми за възрастни.

 

Еймс веднага била обвинена в хомофобия и била подложeнa на зверски обиди, упреци и кибертормоз - и то от колеги, най-вече от друга известна порнозвезда - Джесика Дрейк, пише Actualno.com

А актьорът, за когото се предполага, че е трябвало да участва в сцената с Еймс - Джейкстън Уийлър, ѝ е написал в Twitter, че "светът очаква извинението ѝ или ще глътне цианид, ако не се извини".

 

Тя отрекла обвиненията, като се позовала на факта, че откакто се помни се снима в порнофилми с лесбийки. Актрисата обяснила, че много от момичета в порнобизнеса се опитват да избегнат контактите с мъже актьори, които снимат сцени на еднополова любов.

Ден преди да бъде намерена мъртва, Еймс написала в Twitter: "Майната ви на всички".