В наши дни определението „мъж под чехъл“ може да се приеме като диагноза за все по-разпространено мъжко заболяване. От тази болест може да се разболее всеки представител на силния пол, без изключение, стига да попадне на подходящата жена. Тогава той се влюбва до уши, готов е да сваля звезди от небето и без да усети се превръща от алфа вълк единак в скимтящо паленце в ръцете й. 

Ето някои от най-явните признаци, които подсказват, че сте мъж под чехъл:

Да, мило. Добре, мило

Най-неприятното нещо, което може да се случи на един мъж е да остави жената до себе си да бъде мъжа във връзката. Ако в даден момент осъзнаеш, че имаш два възможни отговора на всичките й въпроси, то значи, че работите не вървят на добре. Още по-зле е, ако се съгласяваш винаги с нея, дори когато не си съгласен.

Може ли?

Когато приятелите ти те помолят да излезеш с тях, а ти отговориш, че трябва да го обсъдиш с половинката си, не е чак толкова страшно. Но ако започнеш да искаш разрешение за всяко нещо, то вече си мъж под чехъл, пише Dariknews.bg

Разрешавате и всичко

Мъжете под чехъл копнеят за одобрение и правят дори невъзможното, за да угодят на половинката си. Те се съгласяват с всяка нейна прищявка и желание. Но единственото, което се постига по този начин, е да я подтикнете да злоупотреби с вас. А и много бързо ще и омръзнете.

Може ли малко секс?

Да молят за секс е типично за мъжете под чехъл. Това поведение е абсолютно отблъскващо. Няма я страстта и емоцията. Жените обичат да бъдат покорявани.

Моля те, не си отивай

Ако се страхувате каква ще бъде нейната реакция във всяка една ситуация, вероятно надничате от чехъла. Попадате в тази графа и ако поддържате доброто и настроение, защото се страхувате от острия й език и нейната способност да ви изкарва за всичко виновен.

Мъжете под чехъл се страхуват от раздяла. Мисълта, че могат да я изгубят ги съсипва. Те не осъзнават, че живота им съсипва робската роля, която са приели да изпълняват в тяхната двойка.