Това е още един от многото други методи да узнаете повече за себе си и за това какво ви е предначертано.

Оказва се, че последната цифра от годината ви на раждане съответства на един от петте елемента – метал, вода, дърво, огън и земя. Разберете кой е вашият елемент и какво точно значи това. Резултатите са много точни.

Последна цифра от годината на раждане 0 или 1

Ако годината ви на раждане завършва с 0 или 1, то вашият елемент е металът. Това означава, че сте силни и независими и винаги знаете какво искате от живота. В състояние сте да постигате целите си, без значение пред какви предизвикателства ще се изправите. Почти невъзможно е да се отречете от нещо, което веднъж сте решили. Вие сте логични в действията си и рядко взимате емоционални решния. Трябва да изберете област, където има възможност за развитие. В личния си живот не бъдете много взискателни към половинката си.

Последна цифра от годината на раждане 2 или 3

Годината на вашето раждане завършва на двойка или тройка? То вие принадлежите към елемента на водата – най-вероятно плувате в хода на живота, страхувайки се от глобални промени. Все пак понякога имате нужда да избягате от ежедневието си и рутината. Имате творчески таланти и организационни умения. Не трябва да се страхувате да ги развивате и прилагате. Възможно е да не понасяте самотата. Винаги сте отворени за нови познати и сте много гостоприемни. Кариерата възприемате като заплата, даваща цялата власт над личния ви живот, пише Dunavmost.com

Последна цифра от годината на раждане 4 или 5

Ако сте родени през година, завършваща на 4 или 5, то значи сте белязани от елемент дърво. Това означава, че стоите здраво на земята и не летите в мечти и илюзии. Знаете, че за благото си, трябва да се потрудите. Най-вероятно сте считан за един от най-ценните служители във всеки колектив и с радост поемате най-сложните задачи. В отношенията с приятелите се проявявате като човек, на когото може да се разчита, дори в най-големите трудности. Знаете как да подкрепите любимите хора с ценни съвети и много оптимизъм. Добре е да се научите да се отпускате и да не поемате прекалено много дини под една мишница.

Последна цифра от годината на раждане 6 или 7

Вие, като човек , роден в година с последна цифра 6 или 7, принадлежите към елемента на огън. Вие сте любезни, ярки, емоционални и активни. Зареждате с енергия всички около вас и не може да си представите живота без приятели и семейство. Трябва ви хоби или работа, която да ви носи радост. „Да се движиш все напред и нагоре” е основното ви правило. Готови сте да се радвате на всяка победа, дори и да е малка. Това увеличава самочувствието ви. Вярно за вас е и, че в някои случаи на пожар може да се превърнете в егоисти и да сте си приоритет, забравяйки, че друг се нуждае от помощ.

Последна цифра от годината на раждане 8 или 9

Ако сте родени в година с последна цифра осем или девет, то вие сте под влиянието на земята. Вие сте сдържани и доволни от това, което имате, но винаги се стремите към повече. Консервативни сте и обмисляте всяка своя стъпка до най-малката подробност. Импулсивните и бързи действия определено не са във ваш стил. За да решите дори незначителни проблеми ви трябва време и ясен план. В същото време можете да бъдете понякога много жестоки към близките си. Трябва да спрете да мислите само за кариера и усъвършенстване и да мислите малко повече за личния си и семеен живот