Обикновено посетителите на един от най-големите порно ресурси в интернет го посещават с една очевидна и конкретна цел. Оказва се, че освен еротични материали, там могат да се открият и доста странни… като за порносайт неща. Такъв е каналът на Райън Криймър, който прави само „полезни и добри дела“, които липсват в порно ресурса. Например едно от видеата му се казва „Ще те прегърна и ще ти кажа, че всичко днес много ми харесва, и че си отивам вкъщи“.

Ето и някои други заглавия: „Предлагам ти вода (в случай, че след оргазма ти е пресъхнала устата)“; „Мия съдовете, без да ми напомнят“. Всички тези видеа могат да се гледат на работното място и никой няма да ви направи проблем.

Миналия октомври Райън забелязал бутона „Работете с нас“ в PornHub. Той го натиснал и се оказало, че за да работи със сайта, е нужно да изпрати снимка в лице и да държи лист хартия с името си. Скоро след това видеата му станали вирусни и започнали да се разпространяват мълниеносно. Много порнозвезди и актьори започнали да окуражават Криймър, което го учудило.

Превод и редакция: Trafficnews.bg