Почина американската актриса Джоан Ривърс, съобщи дъщеря ѝ, цитирана от Ройтерс.
Известната с пиперливия си език водеща и актриса Джоан Ривърс бе хоспитализирана в болница в Ню Йорк, един ден след като е получила сърдечен пристъп в лекарски кабинет, стана ясно миналата седмица.
Дъщерята на 81-годишната звезда Мелиса тогава заяви, че майка й се чувства добре и си почива, без да уточни причината за настаняването ѝ в болницата "Маунт Синай".
Източници от болничното заведение потвърдиха, че светската коментаторка е била настанена при тях в четвъртък малко след 9:30 ч. местно време.
Ривърс има над половин век кариера в шоубизнеса зад гърба си. Тя стана световноизвестна с язвителните си коментари за представянето на червения килим на холивудските прими и грандове.
Водещата имаше предвидено шоу за днес в театъра "Каунт Бейси" в Ню Джърси, което беше отменено.Миналата седмица Ривърс присъства на корпоративно парти със служителите на "Тайм инкорпорейтед" в Ню Йорк и изглеждаше в добро здраве, като се шегуваше с присъстващите и отговаряше на въпросите им.
Ривърс бе заклет фен на козметичната хирургия и мнозина я оприличават като неин "жив опитен модел".
Ривърс водеше предаването "Fashion police" ("Модна полиция") по телевизионния канала E!. Тя имаше и свое онлайн ток шоу озаглавено "В леглото с Джоан" и съвместно риалити шоу с дъщеря й Мелиса "Joan& Melissa&Joan Knows Best?"

TrafficNews.bg