Пловдив посрещна празника Хелоуин подобаващо, с много музика, танци и костюмирани персонажи.

Тази година броя на празнуващите се беше увеличил. Костюмите бяха много разнообразни и все по-креативни. Със страховити маски, изрисувани лица, най-различни шапки и аксесоари, се бяха снабдили празнуващите. Партита имаше във всяко заведение, а свободни места можеха да се намерят много трудно. Веселието обедини вампири, зомбита, вещици, страховити доктори, пирати, викинги, филмови и анимационни герои и много други персонажи в една незабравима и забавна вечер, изпълнена с много емоции и приключения.

Всеки бе дал всичко от себе си, за да изглежда по-атрактивно, страшно или забавно. Дори случайните минувачи искаха да си направят фотоси с най-креативните костюми, които ще ви покажем в нашата галерия.

Алкохол също не липсваше в празничната вечер, но в някои от заведенията бирата беше на привършване. Таксиметрови шофьори споделиха пред TrafficNews.bg, че доста от клиентите били видно „маскирани”.

Въпреки студената вечер, можеха да се срещнат и крайно неподходящи костюми на дами с голи пъпове и бедра, но това не ги притесни да застанат пред обектива на TrafficNews.bg.

В нашата галерия сме ви приготвили най-атрактивните костюми за Хелоуин 2014. Вижте ги.

Вижте най-интересните костюми на звездите за Хелоуин 2014 ТУК

Най-невероятните костюми за Хелоуин 2013 в Пловдив ТУК

Цветелина Велкова