Месец февруари вече чука на вратата. За това какви изненади е подготвил той за представителите на зодиите Овен и Телец разказва астрологът Руслан Борисов - Азарей.

ОВЕН: Провокирайте късмета си!

Късметът ви е скрит в самите вас. Вашите действия ще мотивират искреността и откровеността на брачния ви партньор. Той ще предложи да пътувате или да посещавате лекции, свързани с духовната ви еволюция. Борбеният ви характер ще бъде подложен на изпитание по въпроси свързани с професията. Независимо от потайните действия на шефовете ви или на властите, с дипломатиччност ще постигнете по-добри резултати. Едно ново запознанство ще ви вдъхнови да сте по-активни. След средата на месеца бъдете внимателни с финансите си. Любовта ще витае в работната ви среда. 

ТЕЛЕЦ: Внимавайте с парите!

От средата на месеца ще се наложи да сте по-рестриктивни с всички видове плащания. Мислите повече за почивка. Състезавате се със себе си. Командировките са благоприятни за вас и получавате подкрепа от ръководството. Приятелите могат да ви създадат пречки. Внимавайте с нови запознанства в офиса. Възможно е да се опитат да ви заблудят. Пътувате в чужбина с любовни изненади. Пазете се от настинка. Ще ви възложат нов проект още в началото на месеца. Властта и ръководството ще имат заслуги за по-добрите ви приходи.

Какво очаква всяка зодия през месец февруари?Дали ще срещнете любовта или пък ви очаква щуро приключение, разберете сега