Истина е, че не ние си избираме името, а нашите родители, но така или иначе то отразява същността на нашата личност. Вярва се, че съдбата на всеки човек, както и неговият характер се предопределят точно от неговото име. Има имена, които носят по-силен енергиен заряд с уникалното си съчетание от букви и скрит символизъм. Вижте кои женски имена дават на притежателките си определена харизма и силна енергия:

Александра

По принцип, всички имена, с начална буква “А” носят положителен заряд. Но тъй като значението от гръцки на името Александра е “смела” и “защитничка”, жените, носещи това име са наистина изключително смели, инициативни и борбени. 

Анна

Още едно силно женско име, което започва с буквата "А". При него допълнителна сила му придава и повторението на буквите. Жените с това име винаги са център на внимание. Те са красиви и интелигентни. А значението му е “благодат”.

Виктория

Значението на името Виктория е “победа”, което прави жените, носещи това име родени победителки, те не се отказват лесно от своите цели, знаят какво искат и обичат да бъдат в центъра на събитията.

Екатерина

Името Екатерина означава “чиста, девствена” и жените, които го носят са не само магнетични и красиви личности, те се отличават с висок интелект и силно чувство за справедливост.

Ирина

Значението на това древногръцко име е “мир”, пише факти.бг. Жените, които се казват Ирина, наистина са много добри и миролюбиви, винаги са готови да помогнат и са невероятни приятели и брачни партньори. Те са много чувствителни, изящни и хармонични лисности.