Знаете ли в какво точно ще се превърне вашата бивша? Дали ще иска да си отмъсти, или ще бъде добрата "приятелка"... всичко това зависи от нейната зодия. Ето:

Овен

Опасни бивши. Понякога раздялата с тях може да се превърне в битка за запазване на достойнство и чест. Могат да превърнат света в истински ад за човек, който не ги оценява. Ако раздялата е съпроводена и с обиди и упреци, подгответе се за битката на живота си. Овенът винаги е готов да атакува.

Телец

Безразлични бивши са. Дори светът им да се е сринал на парчета и да са преживели болката на живота си, никога не биха го показали. Преживяват го вътрешно и не изразяват емоциите си пред хората. За тях няма път за връщане. Ако раздялата е настъпила, всичко е окончателно.

Близнаци

Истински философи. Спонтанни са и първоначално си изпускат нервите, но в последствие се успокояват. Убеждават се, че това е най-доброто, което е могло да им се случи. Че ги очакват много други шансове, които не трябва да пропиляват във време за тъга.

Рак

Уважават бившите си. Не се отдават на скандали и тъгуване. Реагират напълно спокойно на промяната в живота си. Не намират караниците за раздяла за уместни. Уважават човека, с когото са живели до скоро и предпочитат да останат с добри чувства един към друг.

Лъв

Отмъстителни личности. Трудно прощават, а още по-трудно забравят. Единственото, към което се стремят след раздялата, е отмъщението. Достатъчно им е да нанесат само един удар над достойнството на бившата си половинка. След това се отдават на търсене на ново любов. Какъв по-добър начин да забравят старата?

Дева

Това са чувствителните представители, които винаги тъгуват по бившите си. Отдават се на страданието си и дълго време ближат рани. Затрудняват се в това да започнат нов живот, в който я няма бившата им половинка.

Везни

Трудно осъзнават края на връзката си. Отнема им доста време да разберат какво точно се е случило и как да постъпят сега. Щом го осъзнаят, веднага се опитват да си върнат любимия. Правят всичко възможно, тъй като им е трудно да преживеят раздялата.

Скорпион

Властни хора, които спадат към най-лошия вариант за бивш. Ревниви, злобни и ревниви. Естествено никога не забравят. Помнят само лошите неща от връзката, но винаги се опитват да я възстановят отново. Не възвърнете ли взаимоотношенията си, подгответе за голяма битка.

Стрелец

Най-добрият вариант за бившо гадже. Свободолюбиви личности, които никога не обладават половинката си. Оставят й свобода, за това е и по лесно да се разделите с тях. Готови са да ви подарят приятелството си и нямат нищо против новото гадже на бившия си. Това, естествено, не променя факта, че усещат липсата.

Козирог

Дискретни са. Не харесват публичните скандали и изяви на чувства. Разбират с прости думи молбата за раздяла и не се противят на решението на половинката си. Трудно забравят и няма връщане назад. Никога не стават настоящи от бивши.

Водолей

В повечето случаи остават приятели с бившите си. Често осъзнават, че като приятели се чувстват много по-добре, от колкото във връзка. Винаги помнят само добрите страни на връзката и се наслаждават на новия си живот.

Риби

Това е зодията, която преживява разделите най-тежко, пише Струма.бг. Трудно им е да си представят живота си без човека, с който са го споделяли до сега. Често молят бившите им за тяхното приятелство, само, за да имат време да преживеят раздялата.