Това е един забавен тест за ключове, който няма научна обосновка, но резултатите могат доста да ви изненадат. Задачата ви е съвсем проста: Всичко, което трябва да направите, е да изберете някой от посочените по-долу ключове.

Въз основа на това, което се крие във Вашето подсъзнание, избраният от Вас ключ описва Вашата същност. Въпреки че може от любопитство да се изкушите да изберете първото предложение, което видите, въздръжте се! Разгледайте всички предложения и изберете това, което най-много резонира на Вашето съзнание.

Разбира се, че щом веднъж сте натиснали върху първия избран от Вас ключ, най-вероятно ще се изкушите да разкриете какво се крие зад всеки един от ключовете. Ако това е така, защо да не изберете втори ключ и да разберете дали резултатите съвпадат с някои от Вашите вторични личностни черти?

Въпреки че резултатите могат да не съвпадат напълно с Вашите черти, все пак има причина да сте направили точно този избор. Замислете се върху това за малко. Възможно е Вашият избор да е способен да разкрие загадки, които се крият отвъд Вашето подсъзнание. За тази цел и за до-описване на характерните за Вас личностни черти – към всеки Ключ има добавен и един от Големите Аркани на Таро, който трябва сами да си го тълкувате – и като тенденция за бъдещото Ви развитие, и като част от описанието на Вашата личност.



Ключ № 1

Вие избрахте най-обикновения и с опростена форма ключ, който няма никакви украси и излишни декорации. Но, независимо от неговата плоска форма, този ключ всъщност е най-ефективният за отваряне на врати – което е и основната цел на всеки ключ. Това значи, че Вие сте рационален, решителен и много аналитичен човек. Все пак, понякога можете да бъдете крехък и раним, макар и под рационално-хладнокръвната броня.




Ключ № 2

Вие избрахте този много съответстващ на ключалката ключ, който може да отвори всяка врата в някой вълшебен дворец. Това значи, че сте харизматичен, силен, новаторски тип личност. Вие много лесно получавате всичко, което искате и Вашите сили са независимостта и нежеланието да се чувствате обвързан от обещания – свои или чужди. Вие действате веднага и изпълнявате на момента.


Ключ № 3

Вие избрахте ключа с рядката форма. Това значи, че имате много доверие и винаги вярвате безрезервно в себе си – иначе за какво изобщо Ви е било да рискувате и да избирате най-странния ключ? Зъбците му са много измамчиви, така че, Вие не можете да бъдете сигурни, дали той ще може да отключи съответната ключалка. Вие сте решителни и винаги пълни с интересни идеи. Приемате предизвикателствата, без да се двоумите, животът Ви винаги е под контрол, и винаги сте готови да потеглите на всяко пътешествие, което Ви очаква!




Ключ № 4

Вие избрахте ключът, който изглежда като четирилистна детелина. Не го ли забелязахте? Това  означава, че сте жизнерадостен, освободен и оптимистично настроен човек, който винаги гледа и вижда светлата страна на нещата. Бъдете внимателни – понякога оптимизмът Ви прави импулсивни и малко разсеяни, така че може да се окажете в конфликтна ситуация, без дори да го осъзнавате!


Ключ № 5

Вие избрахте ключа със сложните и заплетени декоративни детайли, същият вид ключ, който се появява във вълшебните приказки и фантазиите. Това значи, че Вие сте креативен мечтател с оригинална личност и изключително живо въображение. Вие приемате всичко лично и понякога Вашата уникална личност не е добре приета от околните, което е възможно да Ви кара да се чувствате изключени от обществото или зле разбрани.

Ключ  № 6

Вие избрахте класическия ключ. Това означава, че сте рационален и изпълнен с добри намерения човек. Вие притежавате величествени способности за концентрация, но въпреки това намирате за трудно да излезете от зоната си на комфорт. Много сте лоялни и обикновено очаквате това и от тези около вас. Успеете ли да излезете от зоната си на комфорт – можете да извършите велики дела!

Автор: Соня Петрова – Аеиа, magicktarot.blog.bg