Овен

Тази събота гледайте трезво на нещата. Много ви се иска да се потопите в една илюзия, но рано или късно ще трябва да излезете от нея.

Телец

През този ден свалете розовите очила и погледнете на връзката си трезво. Всъщност тя чудесна и рационалните й страни имат своите предимства.

Близнаци

През този ден може да намерите истинско съкровище в лицето на човек, с когото ще ви се наложи да контактувате по работа. Очаква ви едно истинско приятелство.

Рак

Днес денят може да не ви донесе всички позивити, които сте пранирали. Но понякога най-хубавото са тишината и спокойствието.

Лъв

Преценете кое е по-важно за вас – спокойствието или това да се докажете на всяка цена. Истината е, че наистина имате нужда от почивка.

Дева

Преценете добре силите си преди да се захванете с онази сериозна дейност, която сте планирали за днес. Има риск да се откажете по средата и да остане един хаос след вас

Везни

Това е ден за спорт. Независимо какво е времето навън намерете сили в себе си да потичате или поне да се разходите активно няколко минути. Резултатът ще ви изненада приятно.

Скорпион

През този ден не се обвинявайте за нищо. Каквото и да сте направили то е било най-доброто, което сте сметнали, че можете. Вървете напред!

Стрелец

Не се обвинявайте излишно. Светът не е свършил, а винаги има шанс за реванш, както и за развитие към по-добро.

Козирог

През този ден мнението ви по даден въпрос може да претърпи промяна. Не се разстройвайте заради това. Обстоятелствата не са константна величина.

Водолей

През този ден бъдете по-доверчиви към приятелите си или поне не ги гледайте под лупа. Съмнения винаги може да има, поне не ги показвайте.

Риби

Престанете да правите планове. Време е за действие. Наложете си да направите първата крачка към промяната, дори да нямате желание за това.