През последните години сме свидетели на няколко претворени "модерни" версии на принцесите на Дисни, с които сме израствал с любов и възхищение. Тази последна интерпретация на чилийския дигитален художник Фернанда Суарес обаче може да е най-справедливата от всички.

Започвайки със Снежанка през юли, Суарес продължава да илюстрира седем класически принцеса в стила и модата на 21-ви век, предава Bored Panda. Тези скицирани версии изглеждат така сякаш девойките следват съвети на влогъри за чудна прическа и пазаруват дрехи от топ брандове. Те ​​вероятно пускат селфита с техните "принцове" в Instagram и всички до една са единодушни, че няма по-добър начин да се оползотвори уикенда освен с разходка в мола.

О, да, те вероятно също провеждат непрестанни кампании в социалните медии за равните права на джуджетата, морската дива природа и опазването на лъвовете.

Не можете да намерите любимата си принцеса тук? Суарес все още работи по серията изображения и понастоящем организира анкети за желанието на последователите му. Кой да е следващият модел, който да проектира - Рапунцел или Малката Русалка? 

Превъртете надолу, за да видите невероятната работа, която вече е извършил илюстраторът и споделете струват ли ви се образите правдоподобни.

Ариел

Бел

Жасмин

Мулан

Пепеляшка

Покахонтас

Снежанка