Това са зодиите, за които късметът работи на пълни обороти. Ако сте една от тези зодии, бъдете сигурни, че ви чакат интересни събития този месец, които включват късмета ви. Не си го пропилявайте!

Овен

Винаги сте искали да имате свободата да стартирате собствен бизнес, но винаги пречката е била началният капитал. Трябва да знаете, че само този, който търси решения, намира правилните пътища към успеха. Ще спечелите не малка сума пари от лотарията, ако опитате късмета си точно на 15-ия ден от месеца.

Оглеждайте се за знаци и се доверете на интуицията си през този ден.

Близнаци

Няма по-голямо щастие от това да подсигуриш всичко за семейството си и да не се притесняваш нито за храната на трапезата, нито за сметките у дома. А какво ще се случи, ако имате и много повече – толкова, че да може да обиколите света и да видите всичките му чудеса? Късметът ви ще е най-силен в началото на месеца, а това, за което трябва да се оглеждате е – червена сграда. Знак, който ще ви подскаже, че късметът ви ще проработи някъде тук...

Везни

Често сте си мечтали какво ли би било, ако имахте милион... На колко хора бихте помогнали, как бихте зарадвали близките си и как с радост бихте напуснали работата, която не ви е присърце. Може би скоро това ще се случи, но трябва истински да повярвате в късмета си. Бъдете смели и не пестете пари за билетчета, защото в първата половина на месеца, може да попаднете на най-голямата си изненада в живота досега.

Вземете късмета си от място, която е близо с любим ваш парк или градинка.

Козирог

Мечтаете за наистина екзотично и голямо пътуване, за което трудно може да съберете пари и да си позволите да осъществите тази своя мечта. Към края на новия месец непременно си вземете билет като изберете числото ПЕТ - петото под ред, или в 17:00 ч... всичко свързано с това число. Не казвайте на приятели, за които имате усещането, че могат да ви завидят със злоба и да развалят частичка от щастието ви. Споделете само на най-близките.