Щастливите връзки се изграждат от стотици малки неща. Едно от тях е верността. Всяка от вас ще се съгласи с нас, че е важно да имате доверие на партньора си. Въпреки това, някои хора просто не могат да живеят, без да изневерят на половинката си. За тях е просто въпрос на време.

Ето защо ви представяме 4 типа мъже, с които не трябва да имате сериозни отношения, защото само ще си изгубите времето и ще бъдете наранени. 

1. Нарцисистът

Нарцисистът никога не му стига любовта на един човек. Такъв тип човек иска обожанието на всички. Той постоянно търси перфектния партньор. Вярва, че сегашната му връзка не е достатъчно добра за него, за да продължи. Обвинява всички останали, но не и себе си, съобщава "АйУомън".

2. Прекалено романтичният

Периодът на съблазняване и създаване на нова връзка е много важен за един романтичен човек. Бъдете готова за писане на стихове, любовни музикални поздрави, мили съобщения... Проблемът е, че този човек живее повече в облаците, отколкото на земята и понякога е трудно да разчитате на него. 

3. Егоистът

Всеки човек трябва да мисли за себе си, но егоистичният мъж е толкова обсебен от своите мисли и желания, че не осъзнава, че близките му също може да страдат. Макар че знае, че именно той може да е причина за техните терзания. Егоистът вярва, че моралните норми просто не важат за него. Винаги прощава на себе си за нещата, които не може да понася в другите.

4. Критикът

Човекът, който обича да критикува останалите за всяко малко нещо и да дава съвети (често непоискани), просто използва това като средство за самоутвърждаване, пише novinite.eu. Мислим, че няма нужда да го казваме - той не се страхува да наранява хората около себе си и не е способен да изгради здрава връзка.