Ако и ти си задаваш въпроса: „Обича ли ме той“, виж издайниците, които доказват, че чувствата му не са просто временен интерес.

Дори и в най-откритите отношения има хора, които не обичат да говорят за любов. Ако и твоят приятел, както и моят между другото, когато го попитам обича ли ме, отговаря:„Хич“ и се усмихва нежно, обърни внимание на някои моменти, според които можеш да разбереш казва ли ти истината, или ти си неговият най-голям подарък и изненада.

1. Понякога той те гледа така, все едно е спечелил шестица от тотото.

И изобщо не е важно, че точно в този момент ти лежиш по пижама на дивана и ядеш чипс, а той с този поглед на влюбено кученце изглежда нелепо.

2. Той ти споделя неща, които не е казвал на никого другиго.

Може да има някаква тайна от детството си, или да се страхува от нещо, но все пак е събрал смелост да ти разкаже.

3. Понякога те целува внезапно.

А ти, неподозирайки за намерението му, точно в този момент се обръщаш настрани и той ти зашива целувка по врата. Е, какво от това!

4. Той общува добре със семейството ти.

Ходи с баща ти на риба, дава съвети на брат ти и говори по мобилния с майка ти, когато ти не си заета да отговориш на повикването й.

5. Той никога не забравя за теб.

Дори когато е с приятели, ти изпраща снимки на кучето на Иван, само защото знае, че ти обожаваш тази порода.

6. Вслушва се в мнението ти.

Може, когато си е вкъщи, той все още да носи тениската, която не харесваш, но когато е с теб, никога не я слага и за сериозните въпроси – винаги се допитва до теб, преди да вземе решение.

7. Дори да му се случват големи промени, той никога не забравя за теб.

Предложили са му друга работа или пътуване? Той не мисли егоистично и ще обсъди вариантите с теб преди да приеме или откаже.

8. Излиза с теб на пазар.

Вие не живеете заедно и той да не обича кой знае колко магазините, на него му е приятно да е до теб. А и да ти помогне с торбите.

9. Двамата можете да говорите за всичко.

Ти нямаш тайни от него и не виждаш смисъл да го лъжеш за дреболии. Той винаги ще те разбере и подкрепи.

10. Готов е на всичко, само и само да те направи щастлива.

Помниш ли момента, когато ти имаше важно представяне, а той предишната вечер трябваше да работи до късно? Но все пак, се постара да се прибере по-рано, направи ти вечеря и те прегърна, за да можеш да си починеш и да си свежа за това твое важно представяне.

Виждаш ли… Дори да сбърчва нос и да те дразни с отговор: „Изобщо“, когато чуе въпроса: „Обичаш ли ме“, това не означава, че точно в този момент трябва да му вярваш сляпо. Той те обича. И си личи. Просто отвори очите си за дреболиите, които го показват.cosmopolitan.bg