Фитнес моделът Лазар Ангелов предлага нова атрактивна опция за всичките си последователи. Ако искате да изваете тяло, досущ като на нашата топ звезда, и това да се случи без ограничения и лишения, Ангелов призовава да се обърнете към него.

Ето какво съобщава самият той във фейсбук страницата си:

„Казват, че новите навици се формират за 90 дни. Поръчвайки моята диета, ти получаваш свободата да избереш храната, която обичаш, за да постигнеш така желаният външен вид. Без лишения, без ограничения! Аз знам тайната за перфектната форма.“

На сайта на звездата всеки желаещ може да попълни кратък тест за хранителните си предпочитания и навици, настоящите си телесни показатели, както и мечтаните. След това системата генерира вашия BMI /индекс на телесната маса/ и показва в коя категория попадате. Следват препоръки за необходимите калории за нормална функция на вашия организъм, количеството вода, което трябва да поглъщате и идеалното ви тегло. Предстои и най-важната калкулация представяща броят на календарните дни, в които можете да постигнете желаните форми и килограми.

Това се случва по индивидуален режим, изготвен специално от топ фитнес моделът и съобразен с храните, които обичате.