Луната е в знак Скорпион от 03:24 ч. Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като те изхождат не от добро настроение, а от депресивни мотиви и печални мисли. Такива решения като правило са нежизнеспособни и водят до обратният ефект. Вместо да разрешим проблема, ние го заплитаме още повече.

В никакъв случай да не се действа с устрем към злото. Ако решите нещо да предприемете, по-добре изчакайте и пренесете замисленото през следващият лунен период. По-скоро вашето внезапно желание е ответна реакция под напора на някакво напрежение и ако все пак го реализирате, в последствие ще се окаже, че ви носи повече огорчение, отколкото удовлетворение. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към положително мислене. Усмихнете се на неудачите и безизходните ситуации и в същия този миг камъкът в сърцето ви ще се окаже белоснежен сияещ лотос на вашето просветление.

Уязвими са половите органи. Пазете се от контакти с малко познати партньори. Нараства вероятността от венерически заболявания.

7 лунен ден продължава до 13:45 ч –Удачен за бързи и краткосрочни дела. Не трябва да се поставя начало на нещо продължително. Само делата и действията, които са справедливи могат да бъдат доведени до крайната си цел. Счита се за магически ден. Ден за работа със словото. Ако вие не умеете да работите със словото, по-добре мълчете. В този ден природата веднага откликва на всяка произнесена дума. Всичко казано може да се претвори в живота, за това трябва да се внимава какво говорим. Желателно е да се четат молитви и мантри. Да не се изричат проклятия.

8-ми лунен ден започва след 13:45 ч и продължава до 14:44 ч на следващия ден. В този ден е важно бързо да умеем да решаваме проблемите. Не трябва да им оставяме време за развитие. Даже най-малките спорове трябва да успеем да изгладим, защото от тях може да се получи сериозен конфликт и да се стигне до неприязън един към друг. Подходящо за тръгване на път, за контакти, за възстановяване на справедливост. Не бива да се сплетничи, нито да се злослови в този ден, пише ПИК. Старайте се да не преразходвате енергията си. Голяма е вероятността за това. Вслушайте се в гласа на своята интуиция.

Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: душата - от предишни грехове, тялото - от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Секс - В интимните отношения трябва да сте много внимателни в 8 лунен ден. Най-добре е да го избегнете и само може да се отдадете на четене на книги и теоретично усвояване на сексуални техники. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате. Сънищата на 8 лунен ден (виж времето) са вещи, сбъдват се бързо. Хубаво е да запомните какво сте сънували. Сънищата са много важни сега, защото могат да дадат отговор на измъчващи ви въпроси.

Подстрижка – Може да се подстригвате само до 13:45 ч, след това не се препоръчва до 14:44 ч на следващия ден.