Какви искахте да станете, като пораснете? Пожарникар, космонавт, футболист? Такива са обикновено детските мечти на малките мъже. Но за какво мечтаят малките жени?

Да станат балерини, актриси, но най-вече да се превърнат в красиви принцеси, които се отличават от всички останали с красота, ум, съобразителност и доброта.  Всяко момиче разцъфва в красива принцеса. Но коя точно принцеса отговаря на вашия зодиакален знак?

Овен

Спомняте ли си приказката “Красавицата и звярът”? Главната героиня е красивата Бел, която вярва в доброто у хората, независимо какво смятат други. Точно такива са и представителките на зодия Овен. Вие можете да спечелите всекиго на своя страна, тъй като знаете точно как да подходите към него, за да ви се довери и да се разкрие. 

Телец

Борбената Пепеляшка е принцесата, на която се оприличават дамите, родени под зодиакалния знак Телец. Те имат всестранни интереси и умения, които знаят точно как да използват. Жените Телци знаят как да се преборят с всички, за да получат това, което им е отредено. А най-хубавото е, че го правят по елегантен и честен начин. 

Близнаци

Смелостта е отличителен белег на жените от зодия Близнаци. Те приличат на Мулан, тъй като поставят любовта си към близките на първо място. Способни са да преминат през всичко, за да помогнат на любим човек, независимо какво ще трябва да пожертват. Разбира се, най-красивите страни на характера пазите само за тези, които заслужават да ги видят. 

Рак

Представителките на зодия Рак са точно като Тиана от “Принцесата и жабокът”. Тези дами имат ясна цел и спокойно могат да заявят, че знаят какво искат. Способни са на много силни емоции, но не обичат да ги показват, за да не ги помислят за слаби. Дамите зодия Рак се стремят към неповторимата любов, която ще ги завладее и ще ги накара да полетят. 

Лъв

Жените, родени под зодиакалния знак Лъв, отговарят на героинята Мег от “Херкулес”. Е да, нейното положение в обществото не може да бъде наречено “принцеса”, но Мег притежава всички положителни добродетели, присъщи на всяка принцеса. Тя винаги привлича погледите и контактува с лекота с всички. Но малцина са тези, които виждат трепетите на дамите зодия Лъв. 

Дева

Приказката за “Спящата красавица” и Аврора – това е принцесата Дева. Тя не се отказва и винаги търси забавните и леко рисковани приключения. Виждат животът през розови очила и могат да приемат с чувство за хумор трудните ситуации. Умението на Девите да приемат дори и ежедневните занимания като нещо ново и интересно им помага да бъдат винаги в добро настроение и с широка усмивка. 

Везни

Красиви и дълги коси… Със сигурност сте се досетили, че жените зодия Везни са досущ като Рапунцел. Понякога са наивни, понякога не съобразяват кого могат да наранят с думите си, но винаги са изпълнени с оптимизъм. Премислят всяка ситуация внимателно, което означава, че вземането на решение може да се проточи цяла вечност. 

Скорпион

Свободата е от огромно значение за Ясмин, а и за представителките на зодия Скорпион. Героинята от “Аладин” не приема заповеди и нареждания от никого, тя има мнение по всички въпроси и не се притеснява да го каже. Жените зодия Скорпион стават невероятно мили, когато почувстват, че са открили партньор, който държи на свободата толкова силно, колкото и те самите. 

Стрелец

Дамите, родени под зодиакалния знак Стрелец, може да бъде оприличена на Покахонтас от едноименната история. Тя сякаш живее в свой свят, в който правдата и справедливостта за основна задвижваща сила. Ето защо дамите Стрелец не търпят злините и се борят всячески, за да ги предотвратят, с което си печелят и симпатиите на всички. Методите ви за постигане на различни цели са странни,но ефикасни. 

Козирог

Тарзан и Джейн – на пръв поглед доста странна и несъвместима двойка. Но противоположностите се привличат, тъй като Тарзан е необуздан, а Джейн не обича рисковете. Точно както на жените зодия Козирог им е напълно достатъчно да живеят в света на книгите – в съзнанието им се разиграват най-различни сценарии, но в действителност трудно предприемат важни крачки и се решават на промяна. 

Водолей

Представителките на зодия Водолей са като Снежанка. В сърцето им само доброта и състрадание към всички. Те се грижат постоянно за другите, загърбвайки собствените си нужди. Разбира се, доброто им отношение към останалите не остава незабелязано и дамите, родени под зодиакалния знак Водолей, намират своя принц, който първо трябва да премине през няколко перипетии, за да спечели сърцето им. 

Риби

Срамежливата Ариел е принцесата, която отговаря на дамите зодия Риби. Шумните компании и контактите с всички не са по вкуса ви. Вие обичате да съзерцавате и да не сте в центъра на вниманието. Дамите Риби имат любими занимания, които обаче вършат сами, тъй като често имат нужда да останат сами със себе си. Прекалената им чувствителност понякога им изиграва лоша шега, тъй като попадат на хора, които нараняват чувствата им. 

Източник: astrodata.bg