Освежете с цветя

Ваза със свежи клонки, малък букет или саксия с лавандула или роза са идеалното решение за спалнята. С тях ще внесете късче природа и ще освежите помещението.

Тапет

Облепете стена или само част от нея с тапет в подходящ десен и цвят. Така за малко пари ще може да смените цялостното излъчване на стаята. Вариант е да сложите тапет и на гардероба и да го превърнете във фокусна точка.

Касетки

Използвайте малка касетка, за да изложите на нея по нетрадиционен начин лични предмети и дрънкулки. Дървени каси не са скъпи, но са много ефектни. Просто подредете до стената и аранжирайте.

Открит гардероб

С помощта на открит гардероб ще добавите женственост в стаята. Закачете любимите си дрехи и скрийте зад нежно перде.

Стълба

Ако стаята ви е много малка, стълбата е перфектен начин да добавите малко място за аксесоари или книги. Просто изберете такава с по – широки стъпала, за да съберете повече неща.

Изложете снимки

Когато слагаме  снимки обикновено мислим за рамки. Ето обаче и един по – нестандартен начин да покажем любимите си фотографии.

Нов живот за старите вещи

Превърнете дървена кутия в удобна нощна масичка. Боядисайте в същия цвят като стените или я оставете в естествения й цвят. Добавете цветен аксесоар.

Винтидж

Този стил придава толкова романтика и е перфектен за спалнята. Стари мебели, флоралнi мотиви и пастелни цветове правят перфектното съчетание.

Ето и още няколко предложения, които ни дават от IdealHome. 

Източник: Idei.bg