В социалните мрежи популярност набират снимките на семейство от Тайван, чиито членове въобще не остаряват, въпреки напредването на възрастта си. Това съобщава Daily Mail. Например, на 41-годишната Люр Хю, която работи като интериорен дизайнер, по никакъв начин човек не може да ѝ даде годините.

Съдейки по външността ѝ, тя е на 16-17 години. Люр има две сестри, които са на 36 и 40 години. И двете изглеждат поне наполовина по-млади от възрастта си. Заради този феномен момичетата имат много голям брой последователи в социалните мрежи - по-точно над 700 000 във Фейсбук и Туитър.

Момичетата разказват, че тайната на великолепния им вид е много проста, пише Блиц. Те пият много вода и се хранят със зеленчуци.  Освен това те никога не пият сладки напитки. Люр също е вегетарианка и винаги започва деня с чаша черно кафе. Освен това Люр употребява хранителни добавки и витамини, а хидратирането на кожата с крем и нанасянето на слънцезащитен крем в слънчевите дни е просто задължително.

„Ако кожата е достатъчно хидратирана, въобще не трябва да се безпокоите за някакви си старост и бръчки”, споделя Люр. Едната от сестрите е отворила собствен салон за красота, за да помага на момичетата да остават вечно млади и красиви като нея.