Димитър Маринов, който бе приет преди пет дни с излязло от ритъм сърце в УМБАЛ Бургас, тази сутрин бе изписан. Жизненоважният му орган вече работел нормално, гарантираха от интензивното отделение по кардиология.

Репортер на Флагман.бг посрещна Пищова на излизане от Кардиологичното отделение,  колоритният шишко изглеждаше в добро здравословно състояние, одухотворен и както сам споделя – готов да се върне в Слънчев бряг и „да пори всички женки като риби”.

„Бях на Какао бийч, запознах се с четири софиянки, готини, млади, слаби, по 48 кг. Опитах се и четирите да ги опъна, но стана туй каквото стана”, разказа своята версия за нощта на сряда срещу четвъртък 63-годишният вечен плейбой. Той не потвърди, но и не отрече дали е вземал виагра и тя да е причинила сърдечната му аритмия, но бе категоричен – наркотици и алкохол не употребява, а единственият му порок е, че обичал жените повече от всичко на света.

„К.рвар съм се родил, к.рвар ще умра! Пет пъти вече ме връщат от онзи свят, ако е решил Бог – да ме прибере. Но докато го направи се връщам в Слънчев бряг и ще поря жените с големия питон. Всички дами под 25 години и до 50 кг, палави като мен, да ме търсят – чакам ги на Какао бийч”, отсече Пищова. „От жени не се отказвам, от купони и голите хора също!”, допълни той.

Бившият кандидат-президент за когото гласуваха близо 20 хил.българи сподели, че в последните дни 80 души са му дошли на свиждане и над 400 му се обадили по телефона. Той явно не си е губил времето, защото след изписването си твърди, че има среща с „четири красиви мацета със секси тяло”.

Митьо Пищова се извини публично на две от медицинските сестри в Спешното отделение, които задявал докато те се опитвали да му спасят живота. Пищова ги канел да тръгнат с него и да се пуснат в джакузито, без да осъзнава, че здравословното му състояние не позволява дори да се изправи от леглото.

След 5-дневното му лечение той трябвало да живее здравословно. Под „здравословен начин на живот” Пишова разбирал – да спи с по една, а не четири наведнъж и да яде „сиренце с диня”.

Някой явно добре се бе погрижил за Димитър Маринов, защото му бе изпратил луксозен джип „Тойота”, както и двама гардове да го приберат от болницата. Пищова обаче отказа да каже при кой ще отседне, защото се притеснявал, че „всички жени на България” щели да дойдат в хотела му. 

Ромски оркестър и манекенки трябваше да посрещнат днес Пищова на излизане от болница, но по думите му се успали – момичетата цяла вечер мърсували, а музикантите свирели и не успели да дойдат за изписването му. Димитър Маринов обаче се зарече, ако му разрешат – да направи курбан и чеверме пред бургаската болница, за да благодари на лекарите, които го върнаха от онзи свят.

Вижте уникалното видео на Флагман.бг с Митьо Пищова: