Новата Луна винаги се свързва с някакви начинания, но този път те ще бъдат с по-бавен старт. Зодиакалният знак Рак е внимателен, ще трябва време да обмисляме всичко, за да може да се чувстваме уверени и в безопасност, преди да започнем нов проект или ако искаме – нови приключения.

Енергията на новия лунен цикъл предлага да бъдем по-търпеливи, по-предпазливи и да обмисляме добре всичко.

Това Новолуние ще е благоприятно за влюбените и за тези, които търсят любовта. Отношенията във връзката ще бъдат приоритет през започващия лунен месец. Страстите ще бъдат много и горещи, но трябва внимателно да обмисляме и преценяваме, какви са перспективите в нашата връзка. Не е изключено да има противоречия с близките хора.

Луната е мястото, където жънем каквото сме засели.

А днес Луната е в РАК. Ако знаем точно какво искаме, ще знаем и какво точно да си пожелаем и какво да направим за постигането му. В момента на Новолунието ние имаме възможността да се обърнем към пространството и към Вселената, да поискаме помощ и закрила в нашите дела.

Желанията не могат да се сбъдват в рамките само на един лунен цикъл – 29,5 денонощия. Всичко зависи от нас и от нашата вяра, от нашето желание, колко силно го искаме и се борим за него. Пожеланията могат да бъдат направени в рамките на първите 8 часа и да се напишат на лист хартия и да си ги визуализираме.

Новолунието е наистина един необикновен ден! Един магически ден!

Това е една уникална техника за сбъдване на желания. Нашите мисли са енергия – енергия, с която можем да постигнем много. Можем да повлияем на много неща, случващи се в живота ни. Защото, може да има такива, които са предначертани и предопределени, но има и неща, които могат да бъдат променени от нас, от нашите мисли, от нашите действия. А именно тук се включва силно правото ни на избор, на нашата свободна воля.

Ние предявяваме и показваме от какво имаме нужда и го пускаме в пространството. А то впоследствие ни го дава, чува нашите желания и молби. Затова се казва още – искай, за да ти се даде!

Новолунието е един много специален момент, през който ако насочим мислите си в правилната посока и повярваме силно, от цялото си сърце и душа, нашите желания ще се станат реалност. Това е един вълшебен миг, в който стават чудеса!

Вземете този момент и се обърнете към Вселената за помощ!

Останете сами със себе си, с вашата мечта с вашето желание. Затворете очи и си представете, че това което искате вече е факт, реализирано е. Усетете чувствата и емоциите, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се отстрани в тази ваша визуализация. Но вярвайте и искайте това силно и неистово. Не се съмнявайте и грам, че няма да се случи.

Изключително важно условие е вашето желание да бъде свързано и да засяга само и единствено вас самите, а да не касае други хора! Ако си мислите, че можете да повлияете на другите, много се заблуждавате. Не трябва да се опитвате да влияете на други хора, защото нищо няма да постигнете.

Какво можем да си пожелаем на това НОВОЛУНИЕ в Рак?

Кои теми ще са актуални за желания на Новолуние в РАК?

СЕМЕЙСТВО
МАЙКАТА
СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ
ГРИЖИ ЗА ДРУГИТЕ
ЧУВСТВА, ЕМОЦИИ, НАСТРОЕНИЯ
ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ НЕСИГУРНОСТ
ЗАЩИТА
СЪЧУВСТВИЕ
РАНИМОСТ
ПРОМЯНА НА НАСТРОЕНИЯТА
НЕЖНОСТ
ИНТУИЦИЯ

Ето и как правилно да нашишете своите желания:

„Благодаря, че имам прекрасни отношения с моите родители.“
„Благодаря, че успявам да имам едно чудесно настроение, което поддържа духа ми.“
„Благодаря, че мога да проявявам своето съчувствие към хората, които имат нужда от това.“
„Благодаря, че се чувствам сигурно в своето семейство и те ми дават всичко, от което имам нужда.“
„Благодаря, че успявам да се справя със страха си от отхвърляне.“
„Благодаря, че имам това невероятно семейство, с което се чувствам сигурно и защитено.“
„Благодаря, че имам развита интуиция, която ми помага винаги.“

Ивелина Рускова, астролог, dnesplus.bg