Всяка жена има малки тайни и слабости. Но те могат да бъдат проблем, когато цяла нация следи всяка твоя крачка. Предлагаме ви да видите 6 известни Първи дами и нещата за тях, които са били скрити от публичността.  

Жаклин Кенеди или по-позната като Джаки Кенеди  

Във времената, когато тя е съпруга на президента на САЩ Джон Кенеди, пушенето е било често срещано сред жените. Въпреки това, е бил навик, който обществото не одобрявал. Затова страстта на Джаки към цигарите е била внимателно скрита. Дори на фотографите, които са били тясно свързани с Белия дом, им било забранено да я снимат как пуши.  

Принцеса Даяна 

До ден днешен много вярват, че принцеса Даяна, първата съпруга на принц Чарлз, е била перфектна. Много малко са наясно, че тази красива жена не е харесвала тялото си и е страдала от булимия.  

Кралица Рания 

Рания е съпругата на йорданския крал Абдула II. Тя винаги изглежда очарователно и се държи според положението си. Но Рания им една слабост, която рядко споделя пред пресата - обожава да носи златни обувки, украсени със скъпоценни камъни. Тежестта на подобен чифт обувки е около 0.4 кг., но това изобщо не я притеснява.

Нанси Рейгън 

Един от най-дългогодишните съветници на 40-тия президент на САЩ, Роналд Рейгън, била неговата съпруга Нанси. Тя станала още по-ангажирана с неговото благополучие след неуспешния опит за убийство през 1981. Това, което малко хора знаят, е че тя се е "консултирала с космоса" преди да даде съвет на президента. Първата дама силно вярвала в астрологията и редовно посещавала личен астролог. 

Карла Бруни 

Карла Бруни е съпругата на 23-тия президент на Франция, Никола Саркози. Тяхната връзка се развива много бързо - на 17 декември 2007 във френската преса излизат снимки на президента с Карла. Само 2 седмици по-късно, на 2 февруари 2008 г., те вече са женени. Впоследствие тя признава, че предпочита полигамията вместо традиционния брак. Според нейни интервюта Бруни обича да получава внимание от различни мъже по едно и също време, а любовта й към конкретен човек не трае повече от 3 седмици. 

Бернадет Ширак 

Бернадет Ширак, съпругата на бившия френски президент Жак Ширак, със сигурност трябва да получи медал за търпение. Тя винаги се е държала много класно публично. Бернадет е направила всичко възможно, за да прикрие аферите на мъжа си. Знаейки неговата страст към жените, тя дълго време се преструва, че нищо не се случва. Въпреки това, през последните години техните семейни тайни излизат наяве.