Войната между Валери и Николета явно започна. След като двамата признаха чрез профилите си във Фейсбук, че са вече разделени, е време за бракоразводни битки. Процесът със сигурност ще бъде дълъг и кървав, защото звездното семейство има да дели много.

Старт на тягостната битка недвусмислено започна Валери, който публикува странно послание във Фейсбук. Футболистът пусна своя снимка, на която беше написал следното:

"Никога не отмъщавайте на подли и завистливи хора. Просто бъдете щастливи. Те именно това няма да преживеят."

Въпреки любопитството на феновете му към кого е адресирано посланието, Валери запази мълчание.

Както стана ясно преди дни, двамата вече не желаят да са семейство. След упорити слухове в медийните среди, Валери написа в профила си във Фейсбук, че слага край на брака си, съобщава lifestyle.bg

„За да сложа край на спекулациите, ще кажа истината, а тя е, че с Николета се развеждаме! Няма да коментирам причини и няма да влизам в ничии пиарски схеми. Тя е майка на дъщеря ми и аз й желая всичко най-хубаво! Футболните успехи и децата ми са най-важни за мен. А оттук нататък всеки може да си пише каквото иска".

Валери и Николета се ожениха през октомври 2011 г. а на 1 април 2012-а се роди дъщеря им Никол.  Двамата преживяха криза в брака си миналата година, но я преодоляха бързо. Сега нещата са по-сериозни и до сдобряване едва ли ще се стигне, смятат от обкръжението на  звездното екссемейство.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ВИЖТЕ ТУК!

ОЩЕ НОВИНИ ВИЖТЕ ТУК!

TrafficNews.bg