Ето поредния късметлия, спечелил таблет

21-годишната пловдивчанка Камелия Алендарова е поредния късметлия в играта на „С Виайлет ти тръгни, с таблет се прибери!”. Нейният талон беше сред петте изтеглени на първи март. Тя пътува няколко пъти в седмицата с такси и редовно чете новините в TrafficNews.bg. Решила е да подари таблета на брат си.

"Виайлет такси" ще изненада клиентите си и с извънредно теглена на празника на жената 8 март .

Играта за десетия рожден ден на таксиметровата фирма стратира на 15-ти януари и от тогава, всеки клиент, поръчал такси на телефон 032 61 60 получава специален талон с уникален код. Играта продължава до 30 март и в рамките на 3 месеца „Виайлет” ще подари 30 таблета на свои пътници. Томболите ще се теглят на всяко 15-то и 30-то число от месеца.
Старите талони ще участват при всяко следващо теглене. В края на играта всички ще имат шанс да се включат в тегленото на големите награди, с които „Виайлет” ще изненада верните си клиенти - а това са „Iphone6” и LCD телевизор.
Супер наградите ще бъдат изтеглени на 31 март.

Единственото допълнително условие, което клиентът трябва да спази , за да бъде пълноправен участник в играта, е да хареса страницата на TrafficNews.bg във Фейсбук. Това става като натисне бутона "Харесва ми" под заглавието на статията или директно във Фейсбук през посочения линк. Клиентът може да участва с неограничен брой талони.

Притежателите на талони, с посочените по-горе печеливши номера, могат да се свържат с нас на телефон 032 61 60 денонощно или да ни пишат във фейсбук групата. Те ще могат да получат наградите си в сряда в офиса на TrafficNews.bg.
„Предоставяме най-добрите таксиметрови услуги в Пловдив като комплекс от цени, обслужване и качество. Искаме повече хора да ги изпробват, за да могат да направят сравнение. Нови и чисти автомобили, обучени и коректни водачи, нулева толерантност към помпаджии. Това са основни принципи в нашата компания и вече 10 години ги спазваме”, коментира собственикът на „Виайлет” Диян Станев.

TrafficNews.bg