Многобройни истини от устата на Евгени Минчев прозвучаха в ефира на "Папараци". Бившият ватман разкри кой е човекът, който дели едно легло с него.
"Радослав е човек, който ме вдъхновява! Харесах го в първия момент , в който се влюбих още като го видях! Има изящна фигура и лице. Не харесва лукса - изпращам му кола да го вземе, а той предпочита да се движи с колелото. Той е и нструктор по йога, фотограф, веган - пълна противоположност на мен! Призовавам и него и всички хора да се възползват от мен!", бяха част от думите, които Евгени сподели пред бившата мис българия Антония Петрова.

За участието си в риалити формата Евгени сподели, че се извянава на всички, които е обидил. За да покаже, че наистина се е променил като човек и искрено съжалява за грешките си заяви, че е готов да застане на колене пред всеки, който е обидил. Най- емоционален бе моментът  когато той поиска отново да се сприятели с д-р Енчев.

Друга интересна клюка около живота на граф Минчев, е че една от любимите игри на Евгени с неговия любовник е доминото. Когато единият загуби е длъжен да си сложи истински ананас на главата и да се снима за фейсбук!

TrafficNews.bg