През последните няколко седмици един актьор разсмива цялата България със своята игра. Това е актьорът Ненчо Балабанов, познат ни като най-добрият имитатор на министър-председателя Бойко Борисов.

"Много отдавна се занимавам с неговия образ, както и с много други. Явно той е много интересен за хората и се получава успешно, което ме радва. Самият аз се забавлявам много” - сподели в ефира на Нова телевизия актьорът.

Бойко Борисов обаче не е единственият политик, когото Ненчо е имитирал. Актьорът е влизал също така и в образите и на Иван Костов, Вежди Рашидов, Жорж Ганчев. "Всичко е на базата на импровизация" - твърди Балабанов.

"Преди 4-5 месеца открих че мога да имитирам успешно Бойко Борисов. Вече винаги ме карат да го имитирам, наскоро бях на едно участие на Жана Бергендорф, веднага ме надушиха и ме накараха да изляза на сцената. Всичко е чиста импровизация, когато ме развълнува някоя тема, решавам да я споделя, през един или друг образ. Правя го с огромно удоволствие и с чувство за хумор.

Не сме се засичали никога с Бойко Борисов, надявам се - ако се засечем, той да се отнесе със същото чувство за хумор, както и аз" - заявява Ненчо Балабанов.

TrafficNews.bg