Адел – чудото на британската поп сцена, винаги е била обект на противоречиви коментари заради пищната си фигура. И въпреки че притежава ангелски глас и приказно красиво лице, тя така и не спадна към определението „секси поп звезда“. Години наред Адел не показваше, че теглото и едрата ѝ фигура влияят върху самочувствието ѝ, но очевидно е почувствала нуждата да се раздели с пухкавата си визия.

Певицата се разведе съвсем наскоро, а според нейни близки това е част от цялостната промяна, която е предприела. Преди няколко дни папараците я изловиха да се забавлява в компанията на идолите си от детството Spice Girls и от снимките ясно се вижда, че е отслабнала. Как ли е успяла да го постигне?

Според източници Адел е открила нова страст и тя е свързана със спорта, която ѝ е помогнала да се раздели с почти 10 кг. Звездата е започнала да посещава тренировки по пилатес с добрата си приятелка Айда Фийлд, която е любимата на Роби Уилямс.

Близък на Адел издава, че в момента тя се чувства много добре, тренирайки и грижейки се за сина си Анджело:

„Тя обожава новия си тренировъчен режим и наистина постига добри резултати. Всички около нея много се радваме, че се раздели с няколко килограма. В момента тя живее нов живот“, споделя източникът пред британските медии, пише woman.bg. Тренировките, които посещава Адел сега, са концентрирани върху подобряване на стойката, гъвкавостта, баланса и отслабването.

Певицата е възприела съвсем нова стратегия за живота си, откакто се е разделила със съпруга си Саймън през април. Дали не е намерила нова любов, заради която да влиза във форма? Вероятно ще научим скоро.