Актрисата Мона Гочева показа първият семеен портрет със съпруга и сина си. Тя роди малкия Никола преди половин месец. 

"Дните минават толкова неусетно и бързо... Не мога да повярвам, че това е снимка от преди половин месец, когато ни изписаха с Никола. Той е вече по-голям и различен и расте с всяка минута. Няма как да спра времето, затова се наслаждавам на всеки миг с него! Прекрасен миг! Обичам ви!", напиша звездата от "Революция Z" в профила си в Инстаграм.

 
 
 
View this post on Instagram

FIRST FAMILY PORTRAIT• Дните минават толкова неусетно и бързо.. не мога да повярвам че това е снимка от преди половин месец, когато ни изписаха с Никола. Той е вече по- голям и различен и расте с всяка минута. Няма как да спра времето, затова се наслаждавам на всеки миг с него! Прекрасен миг! Обичам ви! ❤️???????????? • • • #newborn#babyboy#familygoals#love#happymoments#bornin2019#myfamily#myboys#husband#mommyanddaddy#endlesslove#nicola#myson#happy#goodenergy#goodvibes#parents#firstday#photography#familyportrait

A post shared by Mona Gocheff (@monagocheff) on

Мона и Радослав Гочеви станаха родители за първи път на 21 януари. Двойката се ожени на морска сватба през лятото на 2017 година, а по-малко от година по-късно обявиха, че очакват бебе.