Мощен скандал се е заформил още преди всички звезди да прекрачат прага на най-известната Къща. Стана ясно, че в този сезон сред участниците във "ВИП Брадър" трябвало да бъде и Мис Плеймейт 2017 - Маги Бадер. Дни преди старта на шоуто обаче продуцентите решили да разтрогнат вече подписания договор с красавицата, защото сменили концепцията на риалитито. Станало ясно, че само Джулиана Гани ще пъчи смело огромен силиконов бюст в Къщата.

Мартина Юрукова, която също трябвало да краси родния ефир за няколко седмици, също останала с пръст в уста, пише Блиц.

Минути преди старта на „ВИП Брадър“ излезе целия списък на участниците, които ще прекрачат прага на най-популярната къща в 20:00 часа, твърди Secret.bg. Ето го и него:

Мария – фолк певица. Очаква се тя да разкрие любопитни подробности около раздялата си с милионерския син Християн Гущеров. Запознати са категорични обаче, че тя няма да посмее да каже каквото и да е пред камерите.

Сашка Васева – фолк певица. Тя ще бъде мрънкащият съквартирант, който ще наследи кака Лили в Къщата, тъй като страда от фобия в затворени пространства.

Маргарита Хранова – естрадна певица. Тя ще е представител на доскорошната популярна музика. Очакваше се на мястото й да влезе певица от „Тоника Домини“.

Дани Милев – музикант. Новият Вальо Михов, който ще се перчи като кавалер в Къщата, сваляйки красивите и доста по-млади съквартирантки.

Алфредо Торес – танцьор. Позитивен и различен, ще се бори да носи радост в предаването, но дали ще успее, предстои да разберем.

Борис Петров – шеф готвач. Популярен дразнител, който ще създаде не един или два скандала.

Любен Дилов – син – политик, писател , тв водещ. Той ще е сред старейшените.

Даниел Петканов – репортер в „Часът на Милен Цветков“. Цветен и весел, но дали ще остане такъв и в присъствието на бившата си изгора?

Александра Богданска – модел. Палава, но в същия момент и скромна. Все още обича Даниел Петканов.

Мегз – дизайнер. Най-обсъжданата жена в България, която наложи нов модел за развиване на бизнес. Готова на всичко, за да бъде в медиите.

Енджи Касабие – диетолог. Автор на хранителните режими на едни от най-големите звезди в Холивуд, докато са в България. Дали ще се погрижи и съквартирантите да ядат здравословно и правилно, предстои да разберем.

Антон Стефанов – журналист. Блесна след като инсценира фалшиво предложение за брак на Миглена Ангелова. Не спази мъжката си дума никога да не влиза във „Вип Брадър.

Джулиана Гани – модел. Носител на редица титли за красота, сред които Мис Силикон. Неотдавна се омъжи за фитнес модела Станимир Ташев.

Атина Иванова – модел. Никому известна с големи претенции.

Йонислав Йотов (Тото) – изпълнител (Скандау). Един от идолите на младото поколение, особено след промоцията на последното им парче – „Мафия“.

Даниел Златков – футболист. Българският Кристиано Роналдо. Всички жени в Къщата ще се опитват да го свалят, но той е женен и е баща на две деца.

Николета Лозанова – модел. След като договорът й с „Папараци“ приключи, тя има нужда от нова работа, „ВИП Брадър“ е идеалната възможност да се върне в играта.

Secret.bg твърди, че плеймейтката Николета Лозанова ще нахлуе в Къщата на 2 ноември веднага след като фолк певицата Мария напусне шоуто. Ни Ло ще се търкаля пред десетките камери до 16 ноември.

Дали наистина тези випове ще влязат във Вип Брадър, предстои да разберем само след броени минути...