Градът предлага много възможности за срещи, но не са малко двойките, на които по една или друга причина им е приятно да се срещат тайно и извън пределите на града.

Покрайнините на Пловдив са прекрасна възможност за палави преживявания. Мнозина предпочитат да са далеч от града и от погледите на познати и непознати.

Ще ви разведем по местата, които най-често разгорещените двойки посещават.

Няма по-романтично от невероятната гледка на светещия Пловдив. Ниските части на Родопите са привлекателно място на гълъбчетата. В Брестник има две местенца подходящи за любовни ласки - Бунара и къща за отдих Джурасик парк.

Сгушен в полите на Родопите, комплекс Бунара предлага елегантни стаи и многобройни уелнес удобства. С привлекателната си цена много двойки предпочитат усамотение именно там.

В къщата за гости  Джурасик парк се предлагат двойни или тройни стаи за една нощувка. Хостелът осигурява стаи за почивка - за един два или три часа. Цената се договаря на място, но не надвишава 20 лева за почивка.

Отново в полите на Родопите семеен Хотел Диана може да се нареди сред местата, където можете да останете конфиденциално насаме. Хотелът се намира на тихо място в село Лясково, на 20 километра от Пловдив. За разпалване на страстта домакините предлагат и сауна, която се ползва срещу допълнителна такса.

Няма пловдивчанин, който да не знае бунгалата на 4-ти километър. През тъмните часове на деня често могат да бъдат забелязани двойки, отправящи се към сгушените сред дърветата стаи. Комплексът разполага с 12 бунгала, а ценовият диапазон е между  20 и 25 лева.

На няколко километра след бунгалата в посока Пазарджик пък мераклиите могат да се усамотят в комплекса на 9-ти километър. Обновеният мотел  разполага с 9 стаи с легло тип спалня и 2 апартамента, както и със самостоятелни бунгала.  Почивките са на цена 25 лева за стая, която може да ползвате четири часа.

Точно пък срещу комплекс 9-ти километър освен на усамотение може да се насладите и на приятно спа за нажежаване на страстите в хотел Кабана. На разположение на гостите са 32 места,  цените са между 40 и 50 лева.

Хотел Оги и хотел Двата бряста в Горни Воден  пък привличат с уют двойките. Цените са различни в зависимост от предпочитанията на гостите и сезона. За почивки са между 25 и 30 лева.

Ако пък нямате автомобил, за да се отдадете на „почивка” извън града, то в края на града има не едно или две места за палави забавления. Хотел Родопи е едно от тях. Всички помещения са уютно обзаведени и разполагат с телефон, хладилник, климатик и кабелна телевизия.

Хотел Афродита е разположен в тих и един от най-озеленените райони на град Пловдив в близост до Гребната база. Недостатъкът на местенцето е, че може да бъдете забелязани от близки и познати.

В Кършияка пък хотел Русалка привлича с атрактивните си цени и дискретността. Срещу 40 лева може да се отдадете на ласки в удобните стаи.

Оказва се, че в сърцето на Пловдив не са малко хотелчетата, които предлагат стаи за почивка. Цените са между 40 и 60 лева, в зависимост от звездите.

В интернет пространството може да се намери разнообразие от обяви за почасово наемане на стая. Дали в хотел или къща, в Пловдив винаги има къде да се усамотиш с гаджето.