Красавицата се заразила от Слави Трифонов, който глобява хора от екипа си за щяло и нещяло. „Клиентите ни до една са влиятелни дами в обществото и няма как да ги коментираш, лесно може да стигне до тях какво си говорил. Двама колеги вече изгърмяха с по 200 лева и затова сега няма непринудени разговори и размяна на клюки на работното място“, обясни мълчанието на персонала на работното място. Според него Илиева винаги е била строга шефка, но предвид кризата не искала да загуби и една вип клиентка. 

Именно на такава ситуация се натъкнаха папараците на „България днес“. 44-годишната красавица напусна салона за кафе и цигара, но всъщност дебне през прозореца и не изпуска от очи подопечните си.



Мая бе облечена в последен модел кожух на дизайнера Том Форд, за който е броила 3000 долара. Оранжевите й боти с танк подметка също привлякоха вниманието на минувачите.

Междувременно в салона на Илиева през деня се изреди върволица от фолк певици. Едни от най-запалените феновете на услугите в салона на Илиева са Адриана Тюркмен и певицата Анелия, на която Мая е кума. Явно певицата не се плаши от цените, които започват от 200 лева и четири пъти се разкрасява при сродницата си.