Научете какво ви чака в любовен план този уикенд според зодията ви.

Овен

Звездите ви съветват да не палите страстите прекомерно, защото страстта може да вземе контрол над ума ви, а точно той ще ви е нужен през уикенда за изясняване на някои недоразумения.

Телец

Да получавате и да давате любов ще е приоритет за вас през почивните дни, така че очаквайте хармонията да вземе връх. Близнаци Ще бъдете уверени в чувствата си, но и бързо ще сваляте розовите очила, ако усетите неискреност. Бързо ще достигате до същината на проблемите, в случай че се появят такива.

Рак

Ще работите ръка за ръка с партньора и ще придобиете нови знания. Не е изключено да измислите нещо интересно през уикенда – разходка до близък град или посещение на музей.

Лъв

Очаква ви творчески период в отношенията през този уикенд. Освен това, ще пътувате към собственото си вътрешно удовлетворение.

Дева

Почивните дни няма да минат безоблачно за Девите. Появата на дребни неразбирателства не бива да ви разклаща и да заравяте главата си като щраус, бягайки от действителността.

Везни

Ще бъдете здравомислещи и ще се наслаждавате на разумна и свободна връзка. Може би ще решите да прекарате почивните дни по отделно с половинката, но това няма да притесни никой от вас.

Скорпион

Старото ще отстъпи път на новото. Ще се чувствате като преродени. Може би сте решили да направите голяма промяна, касаеща връзката ви.

Стрелец

Въображението ви ще ви отнесе на непознати досега места. Либидото ви е доста високо и ще искате да пробвате различни неща между завивките.

Козирог

Не може да почивате на стари лаври. Трябва да докажете на любовта, че ви е грижа за нея, точно така както една стара къща се нуждае от освежителен ремонт след известно време, пише Actualno.com

Водолей

Комуникационните ви умения са отлични, отличавате се с красноречие, но през следващите дни самочувствието ви ще скочи до небето, което няма да се отрази добре на отношенията ви.

Риби

Енергията в отношенията с партньора ще отслабне, но не бъдете тъжни. Всяко зло за добро! Слънцето във вашия хороскоп ще изгрее през следващата седмица.