Първият гост в новото шоу на ТВ и онлайн звездата Дани Петканов – "В играта с Дани Петканов" е рапърът Криско. В пилотния епизод на поредицата Криско ще бъде подложен на кръстосан разпит от Дани, а забавлението отново няма да липсва. Дани е приготвил две предизвикателства за своя гост, които едновременно ще разсмеят и шокират потребителите.

На гости на Дани, Криско говори за началото на своята кариера, за книгата, която скоро издаде, както и за своята приятелка. „Не съм направил книгата си за пари. Получих много положителна обратна връзка за нея както от родители, така и от децата, което е най-важното за мен“, каза Криско пред Дани.



В шоуто не липсват и пиперливи въпроси, като този дали Криско не планира сватба. Рапърът призна, че живее заедно със своята приятелка, но засега не мислят за сватба. „Сватбата е въпрос на избор. За мен е нещо като втори бал и не ми е много интересно“, допълва Криско, пише Dariknews.bg

Обстановката в шоуто истински се нажежава, когато Дани отправя две предизвикателства към Криско. Първото е да бъдат познавани различни скрити предмети, а във второто Криско и Дани отговарят на забавни и критични коментари на фенове от социалните мрежи.