Хората често познаваме по-добре околните, отколкото себе си. Предлагаме ви този тест, съставен от психолозите на BrightSide, който ще ви помогне да идентифицирате някои от важните черти в характера си.

Изберете силуета на жената, която смятате, че е най-успешна, и ще разберете невероятни аспекти от вашата личност, които дори не сте подозирали, че притежавате.

Номер 1

Ако смятате, че първата жена е най-успешна, тогава сте много уверен човек, който не се колебае да посрещне нови предизвикателства. Вие приемате всяка житейска провокация с оптимизъм, ентусиазъм и увереност. Работите усилено, за да заслужите уважението на околните и няма да позволите на никого да се възползва от вас.

Номер 2

За вас сърцето управлява мозъка. Предпочитате да поемете по пътя, който сърцето ви подсказва, отколкото да се вслушате в разума. В повечето случаи това е правилното решение. Вие сте много наблюдателни и интуитивни, затова е много трудно някой да ви заблуди.

Номер 3

Искрено вярвате, че дяволът се намира в детайлите. Вие сте много рационални и обичате да анализирате всичко до най-дребните подробности, преди да започнете да правите нещо. Поради тази причина често ви отнема много време, за да вземете решение, но то почти винаги е правилно.

Номер 4

Не сте прекалено амбициозни, но сте наясно с вашите способности и това, което може да постигнете. Работите здраво, за да материализирате целите си и постоянно инвестирате в себе си. Не бягате от нови предизвикателства, но не желаете да излезете от комфортната си зона, за да постигнете целите си.