Всеки човек се отличава със своите личностни качества. Разбира се, че всички сме уникални и различни, но зодиакалния знак също играе важна роля. Макар и някои хора да не вярват, звездите имат значение. Сега ще ти предложим един по-забавен хороскоп или иначе казано, ще изобличим лакомниците в зодиака.

Телец.

Той е изявен чревоугодник. Неговото мото гласи, че не бива да оставя за вечеря това, което може да хапне на обяд. Той смята, че е най-добре да се хапва често и колкото ти е вкусно. Телците са традиционалисти в кухнята, никога няма да им хрумне да комбинират сладко и солено или да направят някаква шантава манджа. Те ще си поръчват традиционно едно и също любимо ястие в ресторанта. Ненавиждат диетичните храни, просто защото не ги намират за толкова вкусни. Ако искаш да впечатлиш телеца с някое ястие, не прави риба или морски дарове, заложи на нещо изпитано – боб чорба или мусака.

Рак

Това е една от най-лакомите зодии. Те обожават да ядат. Могат да хапват всякакви вкусни неща, обичат и нетрадиционните манджи. Обичат да си хапват и в къщи, но им харесва да посещават и ресторанти, в които има голям избор. Най-голямата им слабост са консервираните храни – кисели краставички, туршии и компоти. Много добре се справят и с приготвянето на зимнина, особено със сладката по бабини рецепти. Казват, че един рак е наистина щастлив, когато види пред себе си пълен хладилник.

Стрелец

Стрелците са свободолюбиви по природа и това се отразява и на предпочитанията им в кухнята. Те обожават да експериментират с всякакви ястия. Ако отидат на ресторант, очаквай от тях да си поръчат нещо, което никога не са опитвали. Обожават да канят гости и умеят да се подготвят много добре. Харесват им авторските ястия, винаги ще измислят нещо ново или ще усъвършенстват стара рецепта. Стрелците често купуват и използват вносни продукти от чужди страни, защото им харесва екзотиката. За тях най-полезна е храната, която са приготвили сами.