Всяка зодия си пасва най-добре с няколко от другите. На какъв човек ще попаднеш, това вече е късмет. Ще се опитаме да познаем за коя зодия ще се ожениш или с коя вече си сключил брак.

Овен

Овните търсят спокойствие и сигурност. След определена възраст, когато надраснат младежките години, изобщо не искат драми във взаимоотношенията. Избират спокойствието и щастието.

Зодии за брак: Рак, Везни и Стрелец

Телец

Телците от своя страна пък си падат по драмите, но най-обичат да ги създават. За това търсят динамични връзки с  много романтика. Страхуват се от ежедневието и скуката и за това искат авантюристични партньори.

Зодии за брак: Близнаци, Скорпион, Водолей

Близнаци

Близнаците непременно ще потърсят човек, който да се възхищава на красотата им, да ги обгрижва и да им осигури финансова стабилност. Вечно търсят партньори, които да им свалят звезди и никога не ги оставят да скучаят.

Зодии за брак: Овен, Лъв, Козирог

Рак

Представителите на тази зодия търсят спокоен семеен живот. По-малко приключения и повече сериозни крачки в живота. Искат голямо семейство, къща и няколко деца, които за тях са смисъла на живота.

Зодии за брак: Телец, Дева, Риби

Лъв

Лъвовете нямат време за игрички. Предпочитат сериозни партньори, които обаче да им дават разнообразие, да изглеждат добре, да се поддържат, да имат много интереси... и изобщо цял списък с желания. За това им трябва човек с много пъстра душа. Зодии за брак: Овен, Близнаци, Стрелец... в краен случай пак Лъв.

Дева

Девите имат нужда от вечна подкрепа. Някой да им казва колко са талантливи, да ги подкрепя в моментите, в които са се размислили тежко за живота и изобщо имат нужда от стабилен партньор, който да ги уравновесява. Не държат на романтиката...

Зодии за брак: Рак, Везни, Водолей

Везни

Везните са уверени във себе си и нямат нужда от някой, който да им повдигне самочувствието. Те имат нужда от надежден партньор, на който могат да разчитат за всичко. Не държат да е най-хубавият, нито най-заможният... само най-добрият по душа. Зодии за брак: Телец, Дева, Скорпион

Скорпион

Представителите на този зодиакален знак като цяло не знаят какво искат нито от живота, нито от партньора до себе си. В даден период им се иска затишие, друг път не могат да се примирят със сивото ежедневие. Зодии за брак: Овен, Близнаци, Козирог

Стрелец

Това е зодията, която има най-различните като характер партньори в живота. Влюбвала се е много пъти, за брак се замисля късно, но все пак, когато този момент настъпи, искат най-вече обещания за вечна вярност и сигурност.

Зодии за брак: Рак, Везни, Риби Козирог Козирозите трудно намират човек, който да търпи всичките им прищевки. Ако се намери такъв, то той ще мине през сериозен тест и чак, когато го издържи, може да получи сърцето им. Зодии за брак: Близнаци, Лъв,

Водолей

Водолей Водолеите имат нужда от партньор, с който да обиколят света и да направят хиляди чудеса. Те не обичат да стоят на едно място, искат да вземат всичко от живота и чак тогава да сключат брак. Животът им е много цветен и имат нужда от партньор с много интереси и хобита.

Зодии за брак: Овен, Стрелец, Скорпион Риби Рибите нямат нужда от много, за да са щастливи. Искат просто честен и добър партньор, който да бъде до тях в добро и в лошо. Нямат финансови претенции, не гонят материалното, искат просто да бъдат обичани.

Зодии за брак: Телец, Рак и Козирог

Източник: Actualno