Нов филм с Клинт Истууд тръгва по кината този петък. В „Трафикантът“ освен в главната роля знаменитият актьор застава и зад камерата, а също и продуцира кинолентата. Създаден по действителен случай филмът разказва за възрастен мъж, който е на път да загуби бизнеса си, но получава неочаквано предложение за добри пари като шофьор. Работата му непрекъснато расте, товарите, които пренася също, но Ърл, героят на Клинт Истууд, не подозира, че това е едва началото на история свързана с наркотици, а той е просто едно муле. И макар финансовите му проблеми да се разрешават, грешките от миналото не спират да го преследват. Дали ще има достатъчно време да ги поправи преди органите на закона и членовете на картела да го елиминират?

Във филма участват още Брадли Купър, който влиза в ролята на агента за борба с наркотиците Бейтс; Лорънс Фишбърн, в ролята на шефа на агенцията за борба с наркотиците и Анди Гарсия в ролята на боса на картела.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Bradley Cooper (@bradleycooper__original) на

Ще видим историята на най-успешния трафикант на наркотици от клана „Синалоа“ във филма „Трафикантът“ от 1.02.2019 по кината цялата страната.