Януари винаги е вълнуващ, защото през първите седмици от годината разбираме какво интересно предстои да се случи, а истинските киномани с нетърпение очакват Оскарите и лентите, които ще се появят. През 2019-а предстоят много интригуващи заглавия, може би тя ще бъде една от най-силните в сферата на киното.

Първата лента, която вече излезе, е „Escape Room”.

Шестима непознати попадат в капан и нямат никакъв контрол над обстоятелствата и ситуацията. Те трябва да използват единствено своята съобразителност, за да се измъкнат. Режисьор е Адам Робител.

„Междузвездни войни: Епизод IX”

За съжаление ще трябва да почакаме 11 месеца до премиерата, но определено ще си заслужава. Този епизод ще бъде финалният за новата трилогия. Продължението на легендарния филм ще излезе на 19-и декември.

„То 2“!



Тази година ще бъде щастлива и много вълнуваща за любителите на ужасите, защото ще излезе втора част на култовия шедьовър „То“. Това се случва след близо 3 десетилетия затишие. Чудовището Пениуайз отново ще се появи и мистериозните ужаси ще продължат, всичко е в ръцете на потенциалните жертви – малките деца. „То 2“ ще излезе на 6-и септември.

„Игра на тронове“

Въпреки че материалът е посветен на филмите, не можем да не споменем и голямото изключение при сериалите - „Игра на тронове“. Феновете на култовата поредица имат повод да празнуват, тъй като през май и април ще излязат последните 6 епизода.

„Мъже в черно: Глобална заплаха“



О, да! Те отново са тук! Първия ден от лятото ще посрещнем с най-новата част на великата поредица. В главните роли ще бъдат Крис Хемсуорт и Теса Томпсън.

„Имало едно време в Холивуд“

Лентата, в която ще видим нашия любимец Леонардо ди Каприо. Режисьор и сценарист на филма е самият Куентин Тарантино, така че с нетърпение очакваме датата 26-и юли.

„X-Men: Мрачния феникс“



Още едно загалвие, което не трябва да пропускате, пише woman.bg. Премиерата ще бъде на 7 юни, а за любителите на научната фантастика и комиксовите герои, тя ще е истински празник.