В края на седмицата Венера и Уран ще са в последните от три опозиции, свързани с последния цикъл на Венера. Темите, които се свързват със страх от ангажираност, вкоренени в страх от изоставяне или загуба на лична свобода, сега могат да бъдат интегрирани в балансирани и здрави отношения. Повече вижте в любовния ни хороскоп, пише az-jenata.bg.

Овен

В последната седмица на месеца е възможно да настъпи промяна във връзката ви. Някои от вас ще предпочетат да останат необвързани. Да, това може да е радикално и оживяващо за вас. Това се случва, когато Венера и Уран се противопоставят един на друг в партньорската ви ос. Но ако сте щастливи в отношенията си, все още е вероятно с любимия човек да преминете през някакво събуждане на вашата връзка. В случай, че напоследък сте били като в коловоз в любовта, това е на път да се промени.

Телец

Каквото и да е това, което ви кара да се чувствате като в капан по отношение на любовта, сега ще имате възможност да се освободите от него. Ако има някой, който ви е карал да се чувствате зле, да страдате, това ще отмине. Време е за промяна. С Венера, която ще окаже влияние върху вашия партньорски сектор в събота, най-накрая ще получите това, което искате в любовта.


Близнаци

Ако се намирате във връзка и е имало разногласия между вас и половинката ви, сега ще успеете да ги изгладите или поне донякъде. Някои представители на зодията ги очаква радостно събитие, като например закупуването на дом или появата на бебе. Но дори положителните преходи в живота могат да бъдат изключително стресиращи. За щастие, Слънцето и Юпитер ще ви помогнат да се справите с тях.

Рак

Обвързани ли сте? Голяма възможност за кариерното ви развитие тази седмица може да разклати вашия щастлив домашен уют. Обмислете добре решенията си и не пропускайте да се посъветвате с любимия човек. Необвързаните Раци, които отскоро се срещат с някого, може да се окажат в интензивна любовна връзка след събота. Венера отново ще влезе в романтичния ви сектор, след като през октомври беше ретроградна там.

Лъв

Разговор с партньора ще ви накара да промените гледната си точка за определена ситуация. Ще може да споделите вашето мнение и решение на любимия човек. Реакцията му или ще вдъхне на връзката ви повече жизненост от всякога... или ще ви накара да осъзнаете, че е била нестабилна през цялото време.

Дева

Девите ще имат малки финансови проблеми. Възможно е половинката ви да загуби някакъв източник на доходи и сега да разчита изцяло на вас. Жертвата, която ще трябва да направите може да ви накара да изпитате известно недоволство. На някакъв етап може също да почувствате, че партньорът ви е бил безразсъден и че трябва да оправяте бъркотията сега.

Везни

Дали е луда любов, или просто двамата сте луди? Определено ще се почувствате като че ли сте на влакче в увеселителен парк тази седмица с партньора си. Венера и Уран ще се противопоставят един на друг в сектора на отношенията ви в петък. Независимо от това колко се опитвате да изгладите нещата, половинката ви сякаш все още действа хаотично. Привличането и любовта са магнити, това е сигурно. Проблемът е, че просто не може да се почувствате стабилни в любовта. Вашият избор в този момент е да се научите да обичате в средата, в която сте, или да се откажете.

Скорпион

Може да не осъзнавате колко секси и магнетични сте тази седмица. Имате силна енергия и е възможно да дадете смесени сигнали на някого. Меркурий ще се премести в знака ви в края на седмицата. Той е в ретроградно движение и ще остане така до 6 декември. Венера ще ви напомни, че сте узрели за любовта, но някак не можете да вземете правилното решение. Не се притеснявайте да взимате решението сега. Живейте в момента и се наслаждавайте на цялото внимание, което ще получите!

Стрелец

Каквото и да се случва тази седмица в любовния ви живот, крайният резултат ще бъде нещо, което ще ви накара да се почувствате отново живи. Може нещо внезапно да развълнува сърцето ви, независимо дали сте във връзка или сте необвързани. Вашата романтична история сега започва да става интересна.

Козирог

Вашите приятели ще се намесят по някакъв начин във връзката ви. Съвети, думи, които могат да ви объркат, дори повече. Не позволявайте на другите да вземат решения за любовния ви живот. Изслушайте ги, но крайното решение трябва да е само ваше.

Водолей

Може да сте на кръстопът в кариерата си и трябва да решите дали искате да се придвижите напред с възможност или да останете точно там, където сте. Докато сте в добра позиция като цяло, вие също се чувствате доста объркани относно посоката, която трябва да предприемете. Що се отнася до любовта, възможно е да се запознаете с нова личност.


Риби

С любимия човек може да бъдете изправени пред юридически проблем. Резултатът изглежда положителен. Друга възможност е да се свържете отново тази седмица с някого, с когото сте били заедно на обучение, пътуване. Искрите помежду ви няма да останат скрити.