Нашите действия, животи съдба се определят когато се появим на тази земя. В това вярват тибетските мъдреци. Всяка година има свой кармичен елемент и минава под знака на определено животно.

Тибетска мъдрост казва, че бъдещето е отражение на миналото. В живота всичко се движи в кръв и след раждането, ние започваме да гаснем, умираме и след това се прераждаме. Начинът, по който сме изживели предишните си животи, слага отпечатък на настоящата ни съдба.

Човек винаги обаче има избор – да се подчини на съдбата си или да поеме по трудния път на изкупление и доброта. Според тибетския хороскоп през 2019-а ще има драматични и драстични промени в съдбата на много от нас.

Общи прогнози за 2019 година

Предстоящата година е под номер 8. Това число символизира безкрайността. Нищо чудно сега да получим награда за минали действия или наказание за зло, което сме направили.

Има възможност обаче да промените кармичния си път и да привлечете късмета на своя страна. Цикълът на осмицата от една страна носи стабилност, а от друга – изкушения т миналото.. Човек може да бъде запленен от спомените: „О, колко хубаво беше преди” или „Само с този човек бях истински щастлива”. Това обаче може да ви затвори много възможности.

За да предотвратите да ви се случи нещо такова, то не бива да бързате и да се поддавате на емоциите. Трябва да изчакате повече време, да се успокоите, а защо не и да медитирате. Само времето ще намести нещата.

Цветът на годината е белият – символ на новото начало, доброто и благоденствието. Той е този, който ще ни помогне да излезем от трудни ситуации и да насочим мислите си към доброто.

Елементът е земя – това означава, че ще укрепите позициите си и ще имате спокоен семеен живот. Самотните хора ще имат реална възможност да открият половинката си и човекът, с когото да имат деца.

Според тибетските прогнози децата, родени през 2019 година, ще имат отлично здраве, боен характер и добра карма. Те лесно ще открият мястото си в живота и ще носят безкрайно много радост на родителите си.

През 2019 година ще черпим много сила от природата. Ако положението стане непоносимо, проблемите ви връхлитат един след друг, а душевната ви болка става все по-силна, то е хубаво да отидете в парка, да се разходите в гора или да изкачвате планина. Именно уединението на човека с природата ще ви помогне да намерите отговорите на всички въпроси, които ви терзаят, ще добиете сила и енергия.

Тибетските мъдреци съветват да се опитате да промените кармата си към добро. Това ще стане като самите вие правите добро. Научете се да потискате яростта си и да се отдадете изцяло на целите си.

Кратки препоръки според годината на раждане

Животното, което ни покровителства в тибетския хороскоп, е точно каквото е и животното, което ни покровителства в източните хороскопи. Свиня или дива свиня са всички родени през 2019 година. Тази година дава сила, смелост, отхвърляне на хитростта и лицемерието. Колко успешна ще е тя за вас, зависи от годината ви на раждане.

Грижа и предпазливост са ключът към успеха на змията и дракона. За тях годината ще бъде наситена с много събития. Важно е да държите главата си високо вдигната, да не се поддавате на изкушенията, особено във финансов план.

Маймуната ще може да изпълни мечтите си само, ако научи да обича това, което вече има. И тигрите не трябва да се опитат да се прескочат. Внимавайте, за да не изгубите най-ценното. Смелостта не е в демонстрацията на героизъм, а в способността да разпознавате човешките грешки. Именно в това се крие пътят към щастието ви.

Бикът и кучето ще бъдат възнаградени за лоялността си. Семейството и любовта са в основата на съществуването на силата и успеха им. Ако всичко в дома им е окей, то и в работен план ги очаква само радост. През 2019-а година те ще имат дар от съдбата, който може да промени всичко.

За свинята годината ще бъде щастлива. Това е нейната година и всичко, което си пожелае, може да се сбъдне Тази година ще бъде много успешна и за плъха Той ще спре вечното си движение в търсене на себе си и ще открие хармония и спокойствие.

Козата и Петелът ще получат подарък – прозрение. Ще бъдат стабилни и ще се справят с всички пречки. Ще си постилате добре във финансов план за в бъдеще.

Заекът лесно ще заобиколи капаните. Много е важно да слушате вътрешния си глас и тогава имате всички шансове да откриете любовта, пише jenata.blitz.bg. И конят ще започне на чисто. Съдбата ще го възнагради, но само, ако върши добри дела.