Рак

Предложенията за любов от страна на необвързаните, няма да бъдат приети през повечето дни от този месец. Семейните двойки да бъдат много внимателни в отношенията си, защото се очертават сериозни битови конфликти през юли. За влюбените, периода 20 - 30 юли ще бъде скъпоценен за любовта им.

Кариерата ви ще върви нагоре или надолу, но това няма да зависи от настроението на звездите, а от вашето желание за работа. Юли е най-благоприятен за работа в мрежа, екипната работа ще ви даде възможност за повече изяви и показване на потенциала ви на работното място.  Средата на месеца е времето, в което ще можете докажете своята професионална стойност.

Инвестициите и харченето на пари ще бъдат основната предпоставка, на която трябва да се обърне изключително внимание през целият месец. Още в самото начало на юли, ще се налижи да преосмислите повече от три пъти, преди да предприемете дългосрочна инвестиция. От 15 юли заемите и кредитите трябва да бъдат взети под внимание, защото има вероятност да си навлечете неблагоприятни последици.

Лъв

Твърде тромав месец се очертава да бъде юли по отношение на любовта и връзката. Препоръчително е да избягвате да правите такива пътувания, които създават разстояние между вас и партньора ви. Първите няколко седмици може да са наред, но през втората седмица може да има някои дребни конфликти. Подобни дребнавости няма да допринесат нищо добро за вас, а ще доведат до отрицателни вибрации. Към края на юли се очертават конфликтни точки с братя или сестри, зет или снаха.

Има вероятност през този месец да изпаднете в трудни ситуации и неразрешими проблеми. Не се опитвайте да избягате от задълженията си, а вместо това се изправете и усърдно работете върху задачите си. Към средата на месеца ще се почувствате удовлетворени от работата си. Ако колегите ви искат помощ, можете да им окажете подкрепа, но не им позволявайте да се възползват от вас. Към края на юли, разгледайте работните си планове от по-обща гледна точка и се запитайте, как бихте могли да подобрите ефективността си в тази област.

Накратко, месецът ще бъде много ползотворен по отношение на финансите и парите. През юли приходите ви ще бъдат използвани за различни цели, включително пътуване. Ако сте човек на спестяванията, се предполагат успехи в средата на този месец. Към края на юли, вероятно страничен бизнес ще ви помогне да спечелите малко повече пари.

Дева

Любовта във връзката ви може да се окаже сложна игра през този месец. Поддържането на добри отношения винаги се нуждае от компромиси. Отделете малко повече внимание на партньора си, поговорете и изчистете недоразуменията. В противен случай, може да възникне голям спор. Търпението ще бъде ключът към стабилните взаимоотношения. Семейните към края на месеца, ще трябва да положат огромни усилия за подобряване на връзката си.

Подгответе се за един месец  изпълнен с много смущаващи събития на работното място. Трябва непрекъснато да сте наясно със случващото се и никога да не изпускате емоциите си. Към средата на месеца, вземането на всяко решение ще бъде решаващ фактор в професионалния ви успех. Към края на юли, трябва да внимавате много за всеки детайл и да не пропуснете и най-малката подробност в работните си проекти.

Началото на месеца вещае, ситуацията с парите да бъде малко по-сложна, тъй като може да срещнете финансови проблеми. Не реагирайте набързо. Опитайте се да удължите срока, в случай че имате парични задължения. Ако пък не дължите пари, помислете добре няколко пъти, преди да инвестирате в нещо, особено в средата на месеца. В случай, че действате разумно, през последната половина от месеца, определено ще имате успехи. През последните две седмици има голяма вероятност да спечелите повече пари от своите идеи.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.